האם זריקות סיליקון מומלצות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זריקות סיליקון מומלצות?
    מורן
    20/01/2011

היי לכולם,כבר כמה זמן שאני חושבת למלות את הלחיים שלי,השאלה היא באיזה חומר,יש לי הרבה חברות שהזריקו ללחיים סיליקון וזה נראה יפה מאוד אבל ממה שהבנתי אי אפשר להוציא את זה בחזרה מהגוף לכן זה מפחיד אותי, השאלה שלי היא האם כדאי להזריק סיליקון ללחיים,זה לא יכול לעשות בעיות בשלב יותר מאוחר?להתפשט בפנים? רציתי גם לשאול על מה אתם יותר ממליצים על הזרקות בסיליקון או בחומרים אחרים זמניים שנספגים ואם חומרים נספגים אז על אילו זריקות הכי טובות אתם ממליצים ואצל איזה רופאים הכי כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם זריקות ללחיים סיליקון מומלצות?

ד``ר דן וינברג
    20/01/2011

שלום מיטל.
    תשובתי היא חד משמעית לא.הסיליקון אינו מומלץ למילוי נפחים ולהזרקה בפנים בכלל.זהו חומר קבוע העלול לגרום לגושים,גרנולומות,זיהומים ועוד סיבוכים רבים. אל תתפתי להיותו חומר קבוע.למילוי לחיים אני ממליץ לך את אחד מהתכשירים מחומצה היולורונית למילוי נפחים כמו רסטילן SUB Q או טיוסיאל ULTIMATE או ג'ובדרם VOLUMA. אלה תכשירים יעילים מאד הנשארים כ 12-18 חודש בלחי ונותנים אפקט אסטתי נהדר עם בטיחות מירבית. מומלצת הזרקתם עם קנולה במקום במחט המפחיתה את מספר הדקירות ונותנת הזרקה אחידה ויפה יותר.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו