חומרי מילוי למצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומרי מילוי למצח
    יבגני
    13/02/2011

שלום
    אני בן 22 ויש לי מצח רחב ובולט
    יש לי "שקעים" במצח (הגורמים למראה לא אחיד ולא חלק למצח) המדגישים אף יותר את מצחי הבולט. .
    האם יש דרך "ליישר" ( לאזן את מראה המצח עם הפנים) - בעזרת בוטוקס או חומרי מילוי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומרי מילוי למצח

הוספת תגובה

• טיפול בבעיות אסתטיות במצח-תגובה.

ד``ר דן וינברג
    13/02/2011

שלום יבגני.
    קשה לי להבין משאלתך מהי בדיוק הבעיה האסתטית של המצח שלך .כללית ניתן להשיג תוצאות אסתטיות נהדרות במצח בשילוב של בוטוקס וחומרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית או רדיאס-יש לפנות למומחה ברפואה אסתטית לצורך זה..אם הבעיה היא במרקם עור המצח בו יש צלקות וחטטים אני ממליץ לך לפנות לרופא עור מנוסה שיבדוק אותך וימליץ לך מה ניתן לעשות כדי לשפר את מראה המצח שלך.בהצלחה-דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דן ברצוני לחדד את הבעיה האסתטית

יבגני
    13/02/2011

חשוב לי שתבין מה הבעיה שלי
    יש לי מצח בולט וגדול - נראה כמו שני מצחים
    למצח שלי יש 2 בליטות מרכזיות (כשאניי מסתכל בקו ישר במראה)
    - הראשונה באמצע המצח ולרוחבה, הבליטה השנייה היא בחלק העליון של המצח (לפני קו השיער) היא ממש יותר בולטת מהראשונה והיא לא רחבה כמו הראשונה - כך שלמעשה זה נראה כמו מצח על המצח.

בפרופיל,צדודית - המצח ו(במיוחד הבליטה העליונה של המצח) ממש בולט וכמעט בקו האנכי של האף.

האם אפשרי ל"החליק"\להטמיע את הבליטה העליונה עם שאר המצח בעזרת בוטוקוס או מילויים על ידה כך שהיא לא תהיה כזאת בולטת
    ולא תראה כמו "גידול במוח" (בלי להעליב או לפגוע במישהו)

מצטער על החפירה זה נושא כאוב כמו שאתה מבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דן ברצוני לחדד את הבעיה האסתטית - תגובה

ד``ר דן וינברג
    14/02/2011

יבגני שלום שוב.
    עתה אני מבין יותר את בעיתך. ניראה שהיא נובעת ממבנה עצם הגולגולת שלך ולכן איננה פשוטה לפתרון.יתכן ובעזרת חומצה היולורונית המיועדת למילוי נפחים(רסטילן SUBQ או טיוסיאל ULTIMATE או ג'ובדרם VOLUMAׂ )ניתן "למלא"את השקע בין הבליטות ובכך להסוות אותו במידה משמעותית.בוטוקס לא יתרום לבעיתך.אני שוב חוזר ומציע שתבדק עי' רופא מנוסה שיראה האם ניתן ומה ניתן לעשות כדי לעזור לך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו