מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמממ27/02/2011
הציעו לי טיפול הזרקת בוטוקס לפנים
הרופא אמר לי שאני לא אצתרך יותר ממזרק אחד
הגיוני שהמחיר הוא 1800 ש"ח??? זה נראה לי מגוחח (זול מידי) תמיד דיברו על סכומים מטורפים
תודב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר טיפול בבוטוקס לפנים- תגובה
ד``ר דן וינברג27/02/2011שלום.
איזורי הטיפול הקלסים בבוטוקס בפנים הם:מצח,קמטי הזעף בין הגבות והקמטים בצידי העניים.ישנם טיפולים מתקדמים נוספים כמו הזרקה לשפתיים,סנטר, קמטוטים מעל ומתחת לשפתיים ועוד. המחיר המקובל הוא 500-1000 שקל לאיזור.התמחור בבוטוקס נעשה לפי איזוריי טיפול ולא לפי מזרקים.הטיפול צריך לכלול בדיקה,טיפול בבוטוקס וביקורת לאחר כשבועיים עם אפשרות לתוספת בוטוקס ללא תשלום נוסף.אינני יודע בכמה איזורים מדובר אצליך אך תוכל לחשב בעצמך.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם אני לא מבוגרת
מממ27/02/2011בת 30 יש לי קצת קמטים שמפריעים..
בכל אופן אפשר לשפץ את השפה העליונה ב500-1000 שקל?? זהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם אני לא מבוגרת - תגובה
ד``ר דן וינברג28/02/2011שלום:
הטיפול העיקרי למילוי השפה הוא מילויה בח.היולורונית המיועדת למילוי השפה..הטיפול בבוטוקס לשפה הוא רק טיפול משלים ומינורי וולבטח לא הטיפול העיקרי המומלץ. מחיר של מזרק ח. היולורונית הוא 1500-2500 שקל לפי הסוג והרופא.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 30 ומזריקה בוטוקס??
אורית28/02/2011איזה קמטים כבר יכולים להיות לך בגיל 30?
כמה שטחי בן אדם יכול להיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל הנכון להתחיל בוטוקס BOTOX
ד"ר רון יניב28/02/2011עדיף לטפל בקמטים בתחילת דרכם
הטיפול הטוב ביותר הוא טיפול מונע
ובמיוחד נכון הדבר לגבי בוטוקב , שמרפה שרירים ,ומונע את הקמטים
הופעת קמטים היא עיניין אינדיבידואלי
יש אנשים עם קמטים בשנות ה-20 לחייהם
תלוי בתורשה ,בחשיפה לשמש ובמימיקה- המידה שבה הם מפעילים את שרירי-הפנים
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבימינו גם נשים בת 30 עם קמטים!!!
מממ01/03/2011זה שלך אין לא אומר שאחרים שטחיים
אני בת 38 ולאחותי בת 27 כבר מתחיל קמטים
העור שלנו אמד קד
ולא ענינך מה הרגשתנו לגבי זה!
יש מודעות ואני לא רוצה להיזכר בזה כשהפנים שלי יפלו לגמריי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מתעניינת בפורום כזה את גם
אורלי12/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמממ - מה זה 1800 ש"ח -מה את מקבלת
שירלי27/02/2011מה את מקבלת תמורת 1800 ש"ח ??? איזה חומר ? לאיזה איזור בפנים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?