מתלבטת בין רסטילן לבין רדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין רסטילן לבין רדיאס
    ד``ר דן וינברג
    01/03/2011

שלום רב ,
    אני מעוניינת למלא שקע באף-(גב האף), ואני מתלבטת בין רסטילן לבין רדיאס,שאלתי היא לכמה זמן החומרים מחזיקים?מהי המלצתך לאזור והאם אתה ממליץ על חומר אחר לאותו אזור?
    שאלה נוספת: לגבי המחיר, האם מחייבים לפי כמות החומר , או שאני אמורה לשלם על מזרק שלם מלחתכילה.

בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רסטילן - RESTYLENE חומצה היאלורונית

ד"ר רון יניב
    01/03/2011

לשאלה שלום

רסטילן -שהוא שם מסחרי - של חומצה היאלורנית מובילה , הוא החומר המועדף עלי.
    אמנם מחזיק עד שנה לעומת רדיאס שאמור להחזיק יותר, ברם רדיאס גם יקר יותר וקשור יותר להופעת גושים.
    המחיר הוא למזרק.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לטפל בשקע בגב האף?

ד``ר דן וינברג
    01/03/2011

שלום רב.
    בתוספת לתשובתו של עמיתי דווקא לשחזור בעיות ושקעים באף יש לי ניסיון מעולה עם רדיאס שהוא חומר צמיג ועמיד יותר מח.היולורונית.הרדיאס נשאר ברקמה עד שנתיים לעומת כשנה של ח.היולורונית.הוא נמצא בשוק ב 2 אריזות:0.8 סמק ו 1.5 סמק'. יתכן ולתקון הבעיה באפך מספיקה האריזה הקטנה יותר ולכן המחיר יהיה סביר.העבודה עם רדיאס שהיא שונה מזו עם חומצה היולורונית מחייבת ניסיון והכשרה מתאימים כדי לקבל תוצאות יפות ללא גושים או כתמים לבנים. אם תבחרי בכל זאת בחומצה היולורונית יש לבחור את הצמיגות יותר מבינהן כמו רסטילן-פרלן,טיוסיאל DEEP LINES ,פרינסס ווליום,ג'ובדרם צמיג וכד'.זאת כדי שהתוצאה ה"פיסולית" של האף תהיה יפה ועמידה למשך זמן ארוך יותר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ..

מיכל
    02/03/2011

תודה על תשובתך .יש לי עוד שאלה : עם החלטתי לנסות עם חומצה הילרונית רסטילן בתור התחלה, האם אוכל אח"כ כאשר תהיה ספיגה של החומר לנסות חומצה צמיגה יותר מסוג אחר או אפילו רדיאס?
    זאת אומרת לא צריכה להיות בעיה להחליף חומר באותו אזור?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה .. - תגובה

ד``ר דן וינברג
    02/03/2011

שלום שוב.
    לטיפול בגב האף מומלצת ח.היולורנית צמיגה יותר מרסטילן כמו רסטילן פרלן של אותו יצרן או ח.היולורונית צמיגה של יצרנים אחרים או לחילופין ברדיאס.במידה והטיפול נעשה כבר ברסטילן עדיף לחכות עד שחומר הקודם אחד יספג לפני שמטפלים בחומר אחר כי עדיף שלא לערבב בין חומרי מילוי שונים באותו המקום.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו