מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת בין רסטילן לבין רדיאסד``ר דן וינברג01/03/2011
שלום רב ,
אני מעוניינת למלא שקע באף-(גב האף), ואני מתלבטת בין רסטילן לבין רדיאס,שאלתי היא לכמה זמן החומרים מחזיקים?מהי המלצתך לאזור והאם אתה ממליץ על חומר אחר לאותו אזור?
שאלה נוספת: לגבי המחיר, האם מחייבים לפי כמות החומר , או שאני אמורה לשלם על מזרק שלם מלחתכילה.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסטילן - RESTYLENE חומצה היאלורונית
ד"ר רון יניב01/03/2011לשאלה שלום
רסטילן -שהוא שם מסחרי - של חומצה היאלורנית מובילה , הוא החומר המועדף עלי.
אמנם מחזיק עד שנה לעומת רדיאס שאמור להחזיק יותר, ברם רדיאס גם יקר יותר וקשור יותר להופעת גושים.
המחיר הוא למזרק.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד לטפל בשקע בגב האף?
ד``ר דן וינברג01/03/2011שלום רב.
בתוספת לתשובתו של עמיתי דווקא לשחזור בעיות ושקעים באף יש לי ניסיון מעולה עם רדיאס שהוא חומר צמיג ועמיד יותר מח.היולורונית.הרדיאס נשאר ברקמה עד שנתיים לעומת כשנה של ח.היולורונית.הוא נמצא בשוק ב 2 אריזות:0.8 סמק ו 1.5 סמק'. יתכן ולתקון הבעיה באפך מספיקה האריזה הקטנה יותר ולכן המחיר יהיה סביר.העבודה עם רדיאס שהיא שונה מזו עם חומצה היולורונית מחייבת ניסיון והכשרה מתאימים כדי לקבל תוצאות יפות ללא גושים או כתמים לבנים. אם תבחרי בכל זאת בחומצה היולורונית יש לבחור את הצמיגות יותר מבינהן כמו רסטילן-פרלן,טיוסיאל DEEP LINES ,פרינסס ווליום,ג'ובדרם צמיג וכד'.זאת כדי שהתוצאה ה"פיסולית" של האף תהיה יפה ועמידה למשך זמן ארוך יותר.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה ..
מיכל02/03/2011תודה על תשובתך .יש לי עוד שאלה : עם החלטתי לנסות עם חומצה הילרונית רסטילן בתור התחלה, האם אוכל אח"כ כאשר תהיה ספיגה של החומר לנסות חומצה צמיגה יותר מסוג אחר או אפילו רדיאס?
זאת אומרת לא צריכה להיות בעיה להחליף חומר באותו אזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה .. - תגובה
ד``ר דן וינברג02/03/2011שלום שוב.
לטיפול בגב האף מומלצת ח.היולורנית צמיגה יותר מרסטילן כמו רסטילן פרלן של אותו יצרן או ח.היולורונית צמיגה של יצרנים אחרים או לחילופין ברדיאס.במידה והטיפול נעשה כבר ברסטילן עדיף לחכות עד שחומר הקודם אחד יספג לפני שמטפלים בחומר אחר כי עדיף שלא לערבב בין חומרי מילוי שונים באותו המקום.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?