שאלה לגבי המחירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי המחירים
    מיכל
    03/03/2011

תודה רבה על תגובותכם ,למען האמת מאוד מסקרן אותי האם ישנם חומצות הילורוניות מבין כל המבחר הרחב אותם מחייבים את הפצייט לפי כמות בלבד?או שזה תלוי אך ורק ברופא? כי יש לי הרגשה קצת מבולבל לגבי עלות החומרים ואם ישנם כאלה שמחייבים לפי כמות בלבד אשמח לדעת את שמותיהם המסחריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי המחירים

הוספת תגובה

• מחירי חומצה היאלורונית ובוטוקס

ד"ר רון יניב
    03/03/2011

לשאלה שלום

מקובל לחייב חומרי מילוי לפי מזרק- במקרה שלא השתמשנו בכל המזרק, ניתן לשמור אותו עד שבועיים לצורך תיקונים והשלמות , אם נחוץ.לאחר מכן הוא מושמד.
    חומרי-המילוי המועדפים הם בעלי אישור אמריקאי -FDA -כגון רסטילן (פרלן) וג'ובדרם.
    הם מעט יקרים יותר.
    לגבי בוטוקס -מקובל לחייב לפי אזור ולא לפי מזרק.
    בכלל הייתי נזהר ממחיר זול מדי.
    יש לראות מי הרופא ומה המרפאה ולא רק מחיר הזריקה.
    זה לא הפורום להצעות מחיר מפורטות,זה תקבלי בכל מרפאה אליה תפני.

בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממליצה לך רדיאס

שירלי
    03/03/2011

התוצאות באף של רדיאס ממש לא מספקות ,וגם משאיר גושים לא יפים ,ממליצה רק חומצה היאלורונית טאוסיאל מצויין ,מחזיק המון זמן,עלה 2500 למזרק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת

מיכל
    06/03/2011

טאוסיאל כמה זמן מחזיק אצלך מעמד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוסיאל מחזיק לי כבר יותר משנה

שירלי
    06/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו