מילוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי
    אנונימית
    16/03/2011

שלום דר. אתמול אחר הצהריים עשיתי מילוי לקמטים ברסטילן מעל השפה העליונה (לדברי הרופא מלימטר אחד מעל השפה ליישר את השפה העליונה, לא בתוך הקמטוטים שלא יווצרו גבשושיות).עוד בערב ראיתי שהשפה עצמה עם החלק שמעל התנפח הבוקר שקמתי כל החלק שמעל השפה (בין האף לשפתיים) התנפח והכי נורא שהשפה עצמה התנפחה מאד מאד וזה נראה נורא באמת.אני לא יכולה שמישהו מבני הבית יראה מה שקרה לי. למה זה קרה לדעתך? האם מלבד מסגים לשפה ניתן לעשות משהו כדי להוריד את הנפיחות? זה כואב שאני נוגעת. האם יש מצב שהרסטילן ירד לשפתיים והם ישארו נפוחות? אני לא רציתי לעשות מילוי בשפתיים רק ליישר את הקמטוטים? בשפה התחתונה לא נעשה כלום והיא נשארה כפי שהייתה. אני לא יוצאת מהבית מבושה, אבל כמה זמן? מה עושים? זה יסתדר בכלל ומתי הנפיחות תרד והשפתיים שלי יחזרו להיות כמו לפני כן ללא קמטים? הרי זו היתה המטרה.
    תודה מראש לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר מילוי קמטים

ד"ר רון יניב
    20/03/2011

לאנונימית שלום

קורה שיש נפיחות לאחר מילוי קמטים.
    לרוב התופעה חולפת לאחר שעות עד ימים. אפשר להעזר בקרם ארניקה (יש מותד זול של חברת לייף-סופר-פארם) וכן בכדורים אנטיהיסטמיניים כגון לורסטין או זילרג'י ,שניתן להשיג ללא מרשם (כמובן עם מרשם קופת- חולים יהיה זול יותר ).
    כדאי לחזור לביקורת אצל הרופא המזריק. יש לברר שלא מדובר ברגישות ללידוקאין הנמצא לרוב בתכשירי רסטילן .
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו