האם צריך להתמיד בהזרקה עם אותה חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם צריך להתמיד בהזרקה עם אותה חברה
    עדן
    08/04/2011

שלום רב, לפני מס' חודשים הזרקתי סטילאג' וכיום מעוניינת באזור נוסף(בצידי הפה).בהתייעצות עם רופאה אחת נאמר לי שצריך להזריק את אותו החומר ורופאים אחרים אמרו שאין עם זה בעיה. מישהו יכול לתת לי תשובה וודדאית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לך רופאה ללא ניסיון ולא מיקצועית

ולרי
    08/04/2011

איך רופאה יכולה לומר דברים כאלה , ממש אין לה ניסיון !! ובטח היא מזריקה מעט מאוד זמן --תחליפי רופאה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריך להתמיד בהזרקה עם אותה חברה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    09/04/2011

שלום עדן.סטילאג' הוא מותג אחד מתוך עשרות רבות של מותגים של חומצה היולורונית.אין בעיה להמשיך הטיפול עם מותג אחר של חומצה היולורונית.לכל רופא יש מותג עימו הוא רגיל לעבוד ואיתו יש לו את הניסיון הטוב ביותר.המותגים הגדולים ביותר הם רסטילן,ג'ובדרם או טיוסיאל אך כאמור יש עוד עשרות אחרים.רק לרסטילן וג'ובדרם יש אישור של הFDA(ראשות התרופות האמריקנית)לטיפול בקמטים בארה"ב. לטיוסיאל ושאר החברות יש אישור של ראשות התרופות האירופאית לטיפול בקמטים בפנים.
    בהצלחה דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה של פרינסס

עדן
    10/04/2011

שוב שלום, מישהו יכול להגיד לי אם ניסה הזרקה של "פרינסס" ? המלצות,הערות,הארות וכו'...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה של פרינסס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    11/04/2011

שלום עדן.
    פרינסס הוא מותג אוסטרי של ח.היולורונית המיוצרת עי' חברת כרומה.חברה זו היתה בעבר "קבלן משנה" של חברת ג'ובדרם בטרם הם עברו לבעלות קונצרן אלרגן העולמי והעבירו את הייצור בחזרה לצרפת.לדבריהם הידע של החברה הקודמת נשאר בחברה ולכן האיכות דומה.לי יש ניסיון עם המוצר פרינסס ווליום הדומה ל פרלן והתוצאות טובות. למותג אישור של האיגוד האירופאי אך לא של הFDA האמריקני.הוא זול יותר ממותגי העל כמו פרלן,ג'ובדרם או טיוסיאל ולכן ניתן להעביר מחיר נוח יותר זה גם ללקוחות.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו