מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי לחייםגלית08/05/2011
שלום
רופא הזריק לי מזרק של ג'ובידרם 3 לצורך ניפוח הלחיים . כתוצאה מההזרקה נוצרו לי שקעים מכוערים בלחיים מתחת למילוי ואני מתביישת לצאת החוצה.
לפי הבנתי ההזרקה לא היתה בצורה אחידה. הוא הזריק בפעם אחת בכל לחי את כל הכמות. האם כך צריך להיות?
אני מודאגת ולא יודעת מה לעשות כעת. האם לחזור אליו לתיקון? ואולי ייגרם לי נזק יותר גדול? איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא יזריק לי הפעם בצורה אחידה ? האם כדאי לי ללכת לרופא אחר?
האם ניתן להמיס את החומר? יכול להיות שבמשך הזמן זה יסתדר?
סליחה על כל השאלות אבל אני מאוד מודאגת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במילוי לחיים - תגובה
ד``ר דן וינברג08/05/2011שלום גלית.
צר לי שהתוצאה האסתטית אינה לשביעות רצונך.למילוי נפחים בלחיים מומלץ להשתמש(אם את משתמשת במוצר מחברת ג'ובדרם) במוצר ג'ובדרם VOLUMA-מזרק המכיל 2 סמק' המיוצר במיוחד למילוי נפחים ולא במוצר בו השתמשו אצלך.ההזרקה צריכה להיות בד'כ סימטרית ב2 הצדדים עם התאמות לאי סימטריות הקיימת לעיתים בפנים של כל אחת. רצוי להזריק עם קנולה המבטיחה הזרקה אחידה,יפה ומדויקת ללא גושים והרבה פחות טראומתית למטופלת ולא עם מחטים כפי שהיה נהוג בעבר.באשר אלייך החומר לא יגרום לך כל נזק ותצטרכי לחכות שהוא יספג תוך כשנה.ניתן גם להזריק אנזים המפרק את החומצה ההיולורונית(הילורונידז) למקום הגושים הגדולים כדי לגרום לזרוז פירוק החומצה ההיולורונית בגוש ובכך להקטנתם. ניתן אולי להתיעץ עם רופא אחר לאפשרות של הזרקה נוספת בחומר ובטכניקה הנכונים כדי "להסוות" את הגושים וחוסר הסימטריות שגרמה ההזרקה הראשונה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי לחיים
גלית08/05/2011ראשית תודה רבה על תשובתך
רציתי לחדד כי הבעיה שנוצרה לי היא לא גושים אלא שקעים מתחת לשטח שמילאו לי . שטח הלחיים לא אחיד יש נפיחות בצד המוזרק ושקעים גדולים ועמוקים מתחת .
אני מתלבטת האם לחזור אל הרופא שהזריק לי כדי שיתקן ע"י הזרקות במקומות של השקעים. הסיבה שאני מתלבטת גם בהיבט הכספי. שילמתי כסף רב עבור ההזרקות ואת התיקון הוא יעשה לי ללא תשלום וללכת לרופא אחר אצטרך לשלם מחדש. ואם אחליט בכל זאת שהרופא שהזריק לי יתקן האם החומר ג'ובידרום 3 לא מומלץ כלל ללחיים ?מאיזה בחינה זה לא מתאים? האם מסיבה זו נוצרה אי אחידות בפנים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות במילוי לחיים - תגובה שניה
ד``ר דן וינברג10/05/2011שוב שלום גלית.
קשה להבין מתאורך מהי בדיוק הבעיה אצלך. צריך לבדוק אותך כדי להבין בדיוק את הבעיה בלחייך.החומר ג'ובדרם 3 מיועד יותר לקמטים עמוקים מאשר למילוי נפחים. כאמור החומר המומלץ למילוי נפחים ממשפחת ג'ובדרם הוא הVOLUMA. באשר לאיזה רופא לפנות ההחלטה היא שלך- מחד הרופא שטיפל בך הוא האחראי על התוצאה הלא טובה והוא צריך לתת לך פתרון לבעיתך במינימום הוצאה מצידך. מאידך יש בך איזשהי חוסר ביטחון בכישוריו בשל התוצאה הלא מספקת ואז תפני לרופא אחר. ההחלטה היא שלך.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?