מילוי קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים
    לימור
    25/05/2011

שלום רב !
    אני מעוניינת לעשות הזרקת בוטוקס בין הגבות הייתי בכמה מקומות לייעוץ וההמלצה היא להזריק גם במצח וגם בין הגבות כי זה ייראה מצחיק, אבל לא לכל האנשים הקמטים האלה באים יחד, יש המון אנשים שיש להם קמטי מחשבה ללא קמטי זעם, אז מה דעתך ד"ר, האם זה נכון ? זה כבר נחשב שני אזורים והמחיר כפול. ועוד מס' שאלות לגבי קמטי חיוך מומלץ לבצע מילוי נכון ?! באיזה חומרים מומלץ להשתמש ? איך אפשר לדעת בזמן הטיפול אם זה באמת החומר הנכון, האם זה כתוב איפשהו ? והאם יש חשש להיווצרות גבשושיות מתחת לעור ?
    תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים

הוספת תגובה

• מילוי קמטים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    26/05/2011

שלום לימור.
    אני תומך בטיפול בבוטוקס הן במצח והן בקמטי הזעף בין הגבות. אלה הן 2 מערכות שרירי הבעה שונות ושיתוק אחת מהן בעוד השניה ממשיכה לעבוד עלולה לגרום עיוות,חוסר סימטריה או תוצאה בלתי מספקת.ברצוני להדגיש שהסיבה היא אסתטית ולא כספית.
    לגבי קמטי החיוך: לגבי בקמטים העמוקים מ 2 צידי האף(NASO-LABIAL FOLDS)-המילוי הוא בחומצה היולורונית צמיגה או ברדיאס. לעיתים גם מילוי נפח בלחיים עוזר לקמטים אלה.אם מדובר בקמטי חיוך שטחיים בלחיים המילוי יעשה בחומצה היולוןרונית דלילה יותר.
    תמיד יש סיכוי מה להיווצרות גושים. אם העבודה נעשית עי' רוםפא מיומן ומנוסה הסיכוי להצלחה אסתטית גבוה ולהיווצרות הגושים-נמוך מאד.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו