בוטוקס תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס תופעות לוואי
    יפית
    27/06/2011

שלום
    לפני כ3 שנים הזריק לי רופא בוטוקס במצח. בחודשיים הראשונים התוצאה היתה יפה אך החל מהחודש השלישי כל מגע שלי במצח גרם לעיוות במצח של כמה שניות, מראה כמו צניחת גבות לשניות אחדות. מצב שמאוד הפחיד אותי , כי חששתי שנגרם לי נזק לשריר במצח. לשמחתי אחרי כחודשיים התופעה נעלמה כמו כל השפעת הבוטוקס.
    היום אני מתלבטת אם להזריק שוב בשל התופעה שקרתה לי. האם מקרה כזה מוכר לכם?
    [ואם אזריק שוב זה עלול לחזור ואפילו להפוך לנזק בלתי הפיך? מה הפתרון האלטרנטיבי לבוטוקס בקמטים במצח? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס תופעות לוואי

הוספת תגובה

• בוטוקס תופעות לוואי - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/06/2011

שלום יפית.
    התופעות שאת מתארת הן נדירות אך קורות לעיתים בעת ששרירי ההבעה של הפנים בכלל והמצח בפרט יוצאים בהדרגה מהשפעת הבוטוקס.כפי שקרה אצלך התופעה היא זמנית וחולפת עם חלוף ההשפעה של הבוטוקס. לא נגרם ולא יגרם לך כל נזק תמידי אם תטופלי עי' רופא מיומן.את בהחלט יכולה לחזור על הטיפול. במידה וקורה מה שקרה לך בתאורך אני מציע לחדש מייד את הטיפול בבוטוקס והתופעות תעלמנה במהירות ויושג שוב האפקט האסתטי הרצוי.אין אלטרנטיבה אמיתית לבוטוקס לטיפול בקמטי ההבעה במצח.ניתן לעיתים למלאם בחומצה היולורונית עדינה במידה והם לא עמוקים או לעמעם את הקמטים בעזרת סידרת טיפולים במזוטראפיה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו