מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זה יעזור לי מאוד!
שובל05/07/2011אני גרה בקרית שמונה, יש מישהו באיזור?
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יעזור לי מאוד! - תגובה
צחי שגב05/07/2011הי שובל,
אורלי אברהם מטפלת ותיקה ומצויינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור להזרמת הדםשובל04/07/2011
היי, קוראים לי שובל ואני בת 17 וחצי.
מאז שאני זוכרת את עצמי השיער שלי מאוד מאוד מאוד יבש, הרבה יותר מיובש רגיל בשיער. שום תכשיר, לא משנה עד כמה הוא יקר, לא עוזר, שום מסיכה - שום כלום.
הלכתי גם לרופאת עור והיא אמרה שאין שום תרופה ושום כדור ושלא ניתן לעשות בעניין כלום.
לאחרונה שמעתי שניתן לעשות דיקור סיני בקרקפת על מנת להגביר את זרימת הדם למקום, דבר שאולי יפחית את היובש.
זה באמת יעזור? ואם כן - ההבדל יהיה משמעותי או שלא שווה לנסות?
חשוב לי להדגיש שהשיער נורא נורא יבש, ויש בו איזור, באמצע מאחורה, שהוא יבש לחלוטין ואפילו האיזורים שקרובים לשורש יבשים לגמרי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להזרמת הדם - תגובה
צחי שגב05/07/2011שלום שובל,
אני שומע את התסכול שלך ואני מבין אותך לגמרי.
דיקור יכול לעזור ליובש בשיער, אך לא ניתן לדעת בכמה.
הטיפול לא יהיה בהבאת דם לקרקפת אלא באיזון הגוף. יתכן וישנם עוד איזורים בגוף שלך שהם יבשים ואז יש לטפל באופן סיסטמי.
יש לערוך אבחון מלא כדי לדעת מדוע השיער שלך יבש ולטפל בהתאם.
שווה לנסות!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ובקשר לאבחון -
שובל05/07/2011איפה עושים את האבחון? ומה פחות או יותר עושים בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ובקשר לאבחון - - תגובה
צחי שגב05/07/2011את האבחון מבצע המטפל. האבחון כולל תשאול, אבחנת לשון, אבחנת דופק, יש מטפלים שמוסיפים גם אבחנת בטן ואבחנת גוף.
אשמח להפנות אותך למטפל באזור מגורייך.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)