אי קבלת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת מחזור
    דפנה
    06/08/2011

שלום רב,
    אני לא מקבלת מחזור כבר שנה שלמה.. עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות, בדיקת MRI שיצאה גם היא תקינה.. ואני דיי אובדת עיצות!
    יש סיכוי שדיקור סיני יוכל לפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קבלת מחזור

הוספת תגובה

• אי קבלת מחזור - תגובה

צחי שגב
    06/08/2011

הי דפנה,

אמנוראה, אי קבלת מחזור בשמה המקצועי, יכולה לנבוע מסיבות רבות, הנפוצה שבהן היא נטילת גלולות לאורך זמן. פעולה זו "משביתה" את המחזור על ידי שיבוש בתפקוד הבלוטות האחראיות על הפרשת הורמונים.

החשיבות של קבלת וסת ומחזור תקין גדולה לאין ערוך.
    טיפול הרפואה סינית מאזן את הגוף ויכול להחזיר את הגוף שלך למסלול ובכך להביא אותו גם להתחדשות הרחם ושפעול המערכת הגניטלית.

דיקור סיני לדעתי היא השיטה היעילה ביותר לכך.

בהצלחה ורפואה שלמה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל

דפנה
    08/08/2011

נטלתי רק פעם אחת בחיי גלולות, וגם זה במהלך השנה האחרונה, לאחר שרופאת הנשים המליצה לי שאולי זה יביא לקבלת המחזור.
    בבדיקת הMRI לפי מה שהבנתי מהרופא בדקו האם הבלוטות שמיצרות את ההורמונים תקינות והכל יצא תקין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל - תגובה

צחי שגב
    08/08/2011

הי דפנה,

אני שמח שהבדיקות יצאו תקינות. כעת יש לבדוק סיבות נוספות לבעיה.
    בעזרת תשאול מפורט, אבחנת גוף, אבחנת דופק ואבחנת לשון ניתן להגיע לסיבה הנכונה.
    (יתכן חוסר דם, יתכן חולשה באנרגיה היינית....)

אני ממליץ לך שוב לפנות למטפל על מנת לפתור את הבעיה.

אשמח לענות על כל שאלה,

צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו