שלום- אשמח אם אקבל תשובה הערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום- אשמח אם אקבל תשובה הערב
    ענת
    28/08/2011

כי מחר ומחרתיים אני לא אהיה מול מחשב ולכן כולי תקווה אם תוכל לענות לי הערב.

אני עוברת דיקור סיני לטיפול בחרדה ודיכאון שלפתע תקפו אותי סתם באמצע החיים.
    התחלתי בטיפול של פעמיים בשבוע (20 דקות כל טיפול) 10 טיפולים.
    תחושת השיפור היתה מיידית, חשתי הרבה יותר טוב אחרי כל טיפול במשך כל 10 הטיפולים
    ואז לקראת סוף סידרת ה- 10 טיפולים שוב תקף אותי קצת דיכאון, לחץ וחרדה קלים,
    ואז בדיוק עברתי לטיפול של פעם בשבוע ובהמשך זה יהיה פעם בשבועיים (כמו שאמר לי המטפל כבר מראש). שאלותי הן:

1. האם זה מה שנהוג בד"כ בדיקור סיני? לעבור 10 טיפולים של פעמיים בשבוע ואז פעם בשבוע-שבועיים?

2. שמתי לב שבניגוד לפעמים הראשונות שבהן המטפל כל פעם הוסיף מקומות חדשים למחטים, בטיפולים האחרונים הוא מתמקד רק ככמה נקודות ספציפיות: בין העייניים, בצד של זרת כף היד ובאותו המשך של צד -היד קרוב לבסיס, וברגליים בצד של החיבור של כף הרגל לשוק ובשוק למעלה (בצד). האם זה ככה מקובל?

3. עכשיו שהדיכאון קצת חזר מה מומלץ לעשות מבחינת אינטנסיביות טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום- אשמח אם אקבל תשובה הערב - תגובה

אלעד שלו
    28/08/2011

הי מיכל,
    אם הדיכאון חזר תדברי עם המטפל , אולי כדאי לחזור לטיפול יותר אינטנסיבי. ואלי כדאי לשלב גם צמחי מרפא לטיפול. לעיתים לוחק יותר זמן מחודש חודשיים לרפא דיכאון.
    מבחינת מיקום הנקודות קשה לדעת ממה שאת מדברת על מה מדובר אני מניח שהמטפל שלך עושה את הדבר הנכון אם זה עזר לך לדיכאון.
    אולי כדאי לשלב טיפול של שיחה עם פסיכולוג, או טיפול ברפואה משלימה כמו תטא הילינג אם הדיקור בלבד לא עוזר לך.

כל טוב,
    אלעד שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו