ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    ת
    22/09/2011

התחלתי לפני שבוע בדיקור סיני להורדה במשקל.ירדתי רק 1 קילו.האם ככה זה בדר"כ? האם הירידה היא איטית? אני לא עושה דיאטה אלא שומרת על אכילה מאוזנת ובריאה ועל 5 ארוחות קטנות ביום ובנוסף, אני מתעמלת פעמיים עד 3 בשבוע.כשעשיתי בדיקה לבלוטת התריס שלי מבחינה קונבנציונאלית הכל יצא תקין לפני הרופאה אבל כשהייתי לפני שנה בטיפול הומאופטי היא אמרה לי שהבלטוה שלי בתת פעילות ונפוחה.הרופאה שלי אמרת שזה שטויות אבל...עכשיו זה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי בגלל זה אני יורדת לאט.
    מה קורה אחרי שמפסיקים את הטיפול לירידה במשקל? האם עולים במשקל מייד שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול גם...

ת
    22/09/2011

אם דיקור סיני יכול ללעזור לבעיה כמו ריפלוקס.עשיתי טיפול הומאופטי אבל לפעמים הסימפטומים חוזרים ואני גם לא יכולה לאכול דברים חומציים.המטפלת הבטיחה לי לאחר הטיפול שהריפלוקס יעלם ושאוכל לאכול הכל ובכן...לא כך הדבר.מה בקשר לדיקור? האם הוא יכול להעלים את הבעיה או רק לטפל בה באופן מקומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול גם... - תגובה

צחי שגב
    23/09/2011

בקשר לריפלוקס - ספרי על כך למטפל שלך. מוזר לי שלא העלת את זה במהלך הטיפול הראשון איתו. בהחלט יש מה לעשות!

שבת שלום,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

צחי שגב
    23/09/2011

שלום אפרת,

קילו בשבוע זה מצויין! הדרך הטובה ביותר היא באמצעות תזונה נכונה כפי שאת עושה, פעילות גופנית וחיזוק ותמיכה על ידי דיקור.
    מבחינת בלוטת התריס - אם יצא תקין אז תקין. אין לך מה לדאוג. את יכולה לדבר עם המטפל שלך ולספר לו על כך. אני בטוח שהוא יכול להתייחס לכך בטיפול שלו.
    כשתסיימי את הטיפול תצטרכי תמיד לשמור על תזונה נכונה ופעילות גופנית כמו כל אחד אחר שרוצה לשמור על המשקל שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו