מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורף...ת14/10/2011
בימים האחרונים נורא שורף לי לאחר יציאה וגם בלי קשר במהלך כל היום באזור פי הטבעת.גם שורף לי בפתח הנרתיק אבל לא בעת מתן שתן.אני בטיפול בדיקור סיני וכדורים העשויים מצמחי מרפא סיניים.לפני שבוע המטפל החליף לי את הכדורים שהרגילים שהוא נותן לי כחלק מטיפול נגד ריפלוקס ומאז יש לי את השריפה הזאת.האם הכדורים שהוא נותן לי שהם צמחיים לחלוטין יכולים לגרום לשריפה הזאת? אני שומרת על תזונה נכונה ולא אוכלת שום דבר חריף ו-או חמוץ וכמובן שומרת על הגיינה אישית ולא מקיימת יחסים באזור זה.אני מתביישת להעלות את הבעיה הזאת מול המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף... - תגובה
צחי שגב15/10/2011שלום שולי,
כדי שהטיפול שלך יצליח, את חייבת לספר למטפל שלך הכל, כדי שיבין את הגוף שלך.
אני יכול לומר לך שאנו שומעים כל כך הרבה תלונות שונות והתופעה שלך בכלל לא צריכה להביך אותך.
יתכן והצמחים גורמים לכך וחשוב שהמטפל יידע מכך.
תרגישי טוב ובהצלחה בטיפול
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)