דיקור סיני בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני בגב
    רותם
    01/11/2011

שלום,

שילשום עברתי דיקור סיני בגב עקב כאבי גב שנמשכו שבועיים. כאשר הגעתי לדיקור כבר לא היו כאבים עקב כדור ארקוקסיה שלקחתי במשך 10 ימים. אבל כדי שלא יחזרו שוב הכאבים החלטתי לעבור דיקור וזאת הפעם הראשונה שלי.
    יש לציין שכיוון שכבר לא היו כאבים היה קשה לי לאמר למטפל היכן כאב בדיוק ואמרתי לו בהתאם לזיכרוני היכן כאב. אולם להפתעתי כבר בבוקר למחרת הגב שוב כאב בצורה אחרת כאשר הכאב משליך לירך לשוק ולכף הרגל שגם יש בה הרגשת נימול ולפעמים נרדמת לי, מין זרמים כואבים המשבשים את חיי היום יום איני יכולה ללכת יותר מ-50 מטר כי אז מאוד כואב, ואתמול כולל היום שזה יומיים לאחר הטיפול איני מצליחה לעבוד יום שלם מול המחשב עקב הכאבים. באתי ללא כאבים ויצאתי עם כאבים חזקים. אמרו לי שיש ריאקציה בגלל הטיפול, דבר של יידעו אותי לפנ כן, הטיפול הבא ביום ראשון.רציתי לדעת מה באמת הסיבה לכאבים אחרי הטיפול ואם הכאבים ממשיכים עד יום ראשון האם כדאי לעבור דיקור ביום זה ? או האם כדאי לקחת ארקוקסיה כדי שלא יהיה כאבים ואז כן לעבור דיקור כי בכל זאת אולי כבר מהכדור לא יהיו כאבים כך שלא כדאי שוב לבצע דיקור שלא תחזור התופעה ?
    בבקשה עיזרו לי להחליט.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני בגב

הוספת תגובה

• דיקור סיני בגב - תגובה

צחי שגב
    06/11/2011

שלום רותם,

צר לי על מצבך. כדורי ארקוקסיה מטפלים בדלקות ויתכן ויש לך דלקת מקומית בגב.

כמו שדיקור סיני יכול להקל ולרפא, כך הוא גם יכול להחמיר את המצב (אם הטיפול לא נכון).

אני מציע לך לדבר עם המטפל שלך ולהפגש איתו בהקדם כדי להקל עלייך.

בהצלחה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו