מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ממושךת11/11/2011
אני בת 37.הגעתי לטיפולים בדיקור סיני אצל סיני אמיתי בעקבות דלקות חוזרות בשתן.מצבי היה ממש גרוע.זה הגיע למצב בו גם כשאני בטיפול אנטיביוטי הכאב ממשיך ואיך שאני מפסיקה את הטיפול הכל חוזר בחזרה.נכנסתי ללופ שלא הצלחתי לצאת ממנו.הסיני מטפל באמצעות דיקור וכדורי מצמחי מרפא שהוא מכין בעצמו.הוא חיזק לי את המערכת החיסונית ובאמת זה עוזר לי גם במניעת דלקות גרון.מצבי השתפר פלאים אך עדיין למשל בעת הביוץ או לעיתים אחרי קיום יחסים עדיין יש לי הרגשת שריפה מבפנים.זה עובר אחרי כמה ימים עם הטיפול של הכדורים אבל זה מייאש אותי כי אני כבר בטיפול מחודש אוגוסט ועד היום לפחות פעם בשבוע.האם זה יהיה ככה כל החיים? האם לא אפטר מזה לגמרי? אני מתכוונת להגיע לארץ בשבוע הבא ואני מפחדת שהכל יחזור לי.אמנם הסיני יתן ל כדורים ל- 3 חודשים אבל...זה מלחיץ אותי.מנסיונכם - האם אני אמורה להפטר מהדלקות האלו שחוזרותץ במיום מן הימים או שפשוט אני אמורה לחיות עם זה? יש לציין שאמנם אני לא נזקקת כבר לטיפול אנטיביוטי בכלל והכדורים עוזרים מאוד אבל עצם זה שהרגישות קיימת עוד מדי פעם מתסכל.מה דעתכם? כמה זמן צריך עוד לטפל כדי שזה יעלם? האם זה אמור להיעלם לגמרי בכלל? אולי אני מצפה ליותר מדי.זה הטיפול היחיד שכן עוזר בכל מקרה וניסיתי הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ממושך - תגובה
אלעד שלו11/11/2011שלום שולי,
גם בארץ יש הרבה מאוד מטפלים טובים, תמשיכי את הטיפול בארץ ובהחלט ינתן להפטר מהדלקות.
צריך לשלב גם תזונה נכונה. ביחד עם הדיקור וצמחי המרפא.
אולי יש גם פטריה בנרתיק ביחד עם הדלקות, יש גם כל מיני הרגלים שאפשר להקנות ביחסי המין שיכולים להפחית את התופעה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חושב ש...
ת11/11/2011כדאי שאבקש מהמטפל שלי שיכתוב מכתב הפניה אם אצטרך ללכת לדיקור בארץ ? מנסיונך האישי - האם זה נראה לך נורמאלי שאני עדיין בטיפול כל כך הרבה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חושב ש... - תגובה
אלעד שלו16/11/2011אני לא חושב שיש צורך במכתב הפנייה, וזה בסדר להיות בטיפולים הרבה זמן כל עוד את מרגישה שיש שיפור. אולי בטיפול אצל המטפל בארץ השיפור יהיה כבר יותר מהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)