מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריר תפוסת14/12/2011
יש לי כבר המון זמן שריר תפוס בצד שמאל מתחת לצלעות והכאב מקרין לי לאזור הנשי יותר ואפילו מכאיב לי כשאני צריכה ללכת ליציאות בשירותים ויוצר כאבים כמו צירים.זה מאוד מטריד.
רופא המשפחה אמר שיש טיפול שבו משתמשים עם מחט של דיקור סיני ומחדירים ומחכים 15 דק' ועושים אותו פעם בחודש למשך כמה פעמים לפי הזמן בו היו כאבים כלומר אם הכאבים נמשכים 4 חודשים אז צריך לעשות 4 טיפולים.אני לא יכולה לעשות את כל הטיפולים לפי משך הזמן בו יש לי כאבים כי אני בארץ רק עד תחילת מרץ ואני תוהה אם הטיפול הזה יכול באמת לעזור, אם אתם כמטפלים בדיקור סיני מכירים את הבעיה ואם נכון שלוקח כל כך הרבה זמן לרפא את הבעיה? בנוסף, אני רוצה בבקשה לדעת אם אחרי הטיפולים זה יכול לחזור שוב.זה מפריע לי מאוד לתפקד באופן תקין ועוד יותר מפריע בימי הביוץ למשל ובמחזור החודשי.הרופא המשפחתי הציע לעשות לי את הטיפול בעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר תפוס - תגובה
אלעד שלו14/12/2011שולי שלום,
אני לא מכיר את הדרך שבה הרופא שלך הציע לך לטפל. דיקור סיי עושים בדרך כלל פעם פעמיים בשבוע. אם יש לך 3-4 חודשים לטפל בבעיה אין שום סיבה שזה לא יעבור. תבקשי ממנו לעושת לך טיפולים יותר תכופים ואם הוא לא יכול תלכי למשיהו אחר.
כל טוב.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)