מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 בעיות רפואיותניר17/12/2011
רציתי להתייעץ.
כבר שנים שאני סובל מ 2 בעיות רפואיות שרפואה מערבית נכשלה לרפא:
1. כאבים בקידמת השוקיים בזמן מאמץ. עשיתי צילום ועשיתי מיפוי עצמות ולא יודעים מה יש לי, הכאבים מונעים ממני לרוץ שזו פעולה אהובה עליי מאוד. עכשיו רוצים לשלוח אותי לצילום נוסף אבל וואלה אני מתחיל לחשוב שהם מנסים להצמיח לי זנב עם כל הקרינה הזו...
2. בעייתי השנייה היא נזלת מתמדת, אני לוקח טיפות אף שעוזרות לפתרון הבעיה, אך הפתרון הוא לא מוחלט והוא לא משהו שאני ארצה להמשיך לעשות עד סוף ימי חיי.
רציתי לדעת אם ל2 הבעיות העלה יש פתרון בטיפולי דיקור לאחר שחבר מהעבודה סיפר לי שהוא סבל מהבעיה השנייה וטיפול בדיקור ריפא אותה.
דבר נוסף הוא שאשמח לקבל המלצה על מטפל\ת. אני גר בזכרון יעקוב אך אני מוכן להתרחק קצת מהסביבה בשביל מישהו מומלץ בדגש על סטרילי.
תודה רבה רבה, התחום הזה מאוד חדש לי וחשובה לי דעתכם. שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 בעיות רפואיות - תגובה
צחי שגב19/12/2011שלום ניר,
ניתן לטפל בשתי הבעיות. כל המטפלים עובדים בצורה סטרילית עם מחטים חד פעמיות. אתה יכול לשאול אותם.
אלעד ידידי (מנהל הפורום השני) מטפל באזור מגוריך, צור עימו קשר.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)