מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק מדיקור סיני?הדרה19/09/2012
שלום,
התחלתי טיפולי פוריות לאחר שנה וחצי ללא הצלחה טבעית, אני בת 31 והחלטנו לשלב זאת עם דיקור.
הלכנו לקו"ח , המדקר עזר מאוד לבעלי אך אני בכל פעם הרגשתי גלי חום וסחרחורות ואף שטף דם בבטן לאחר הדיקור.
הרגשתי שאני לא סומכת על המדקר ושזה ממש לא עושה לי טוב והחלטתי לעזוב. יש לציין כי בפעם האחרונה הייתי אחרי הזרעה והוא רצה לדקר אותי בבטן ואני ממש סירבתי.
שאלתי היא- האם יכול להיות שהדיקור הזיק כיום? או הזיק בעבר להריון שהיה (מבלי שידענו) כי המטפל לא שם לב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מדיקור סיני? - תגובה
צחי שגב19/09/2012שלום הדרה,
לצערי לא אוכל לעזור לך מכיוון שאינני יודע מהו הטיפול שקיבלת. כשניגשים לטיפול כזה חייבים לקחת בחשבון שכל טיפול שיכול לעזור, עלול גם להזיק ולכן יש לבחור במטפל טוב.
שטף דם בבטן יכול לקרות ודיקור בבטן אחרי ההזרעה מקובל על כל הדעות.
מעבר לכך, גלי חום וסחרחורות לא צריכים להיות, אך אינני יודע מהו מצבך ואילו תרופות את מקבלת.
דיקור סיני מאוד עוזר לבעיות פוריות במיוחד בגיל צעיר.
אני מציע לך לבחור מטפל פרטי בעל ניסיון בטיפולי פוריות.
בהצלחה ושנה טובה ופורייה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
הדרה19/09/2012שלום צחי,
תודה על המהירות...
אני נוטלת נרות של פרוגסטרון דרך הנרתיק בשל שלב לוטאלי קצר- אני מבייצת ביום מחזור 17 במחזור של 28 ימים.
אין לי בעיות רפואיות אחרות . אני פשוט חושבת שלא היה לי טוב להישאר שם לבד עם המחטים- כפי שנהוג בקופ"ח. חבל שאינך מטפל בחיפה.
איך אוכל ליצור עמך קשר להמלצה על מטפל באיזור אשר מתמחה בנושא?
תודה על הכל
הדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שנה טובה
הדרה19/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)