אלרגיה לקרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית אבק הבית
    תמי
    29/11/2012

שמי תמה בת 26 ואני סובלת מאלרגיה לקרדית אבק הבית בערך 15 שנים. אני סובלת מליחה, נזלת לאורך כל השינה, עייפות, התעטשויות, עיגולים שחורים מתחת לעיניים, התנפחויות של העיניים. עד עכשיו נטלתי את כל התרופות המוכרות כמו זילרגי, אלרגיקס ועוד רבות והחלטתי לנסות את הדיקור הסיני. עשיתי 3 טיפולים והעניין הוא שאני קצת סקפטית שזה יעזור.. במיוחד עצם העובדה שמי שמטפל בי מתעסק בעיקר בבעיות שקשורות בפוריות. אני מחפשת מישהו שזו ההתמחות של ורוצה לדעת האם הטיפול הזה באמת יעיל?..אני לא רוצה להוציא סתם כסף על משהו שלא בטוח יעזור לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרדית אבק הבית

הוספת תגובה

• אלרגיה לקרדית אבק הבית - תגובה

צחי שגב
    05/12/2012

שלום תמי,

סקפטיות אינה תורמת להצלחת הטיפול. אם המטפל שלך טוב אז זה לא משנה במה הוא מתמחה. יש להקפיד שהוא למד 4 שנים באחת מהמכללות הרשומות באגודה לריפוי סיני מסורתי, או באגודה לרפואה סינית עתיקה. ולא עשה קורס של שנה בלבד.
    חשוב שיהיה לו מספר שנים ניסיון ומומלץ תמיד שיידע לתת מרשמים של צמחים סיניים.

הדיקור הסיני הוא טיפול מאוד חזק והוא יעיל למגוון רחב של בעיות. אם תתמידי ותקפידי על הוראות התזונה ואורח החיים שהמטפל שלך ממליץ לך אני בטוח שתגיעי לתוצאות יפות.

בהצלחה ורפואה שלמה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו