יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות?
    ת.
    24/04/2013

שלום.במשך שנתיים היו לי כל הזמן דלקות בשתן ואז התחלתי לקחת טיפולים בדיקור סיני וזה עבר עד לפני שבוע (שנה של שקט).בהתחלה הרגשתי ששורף לי מאוד מבפנים, לקחתי טיפול נגד פטריה כי לא גילו לי חיידק בבדיקת שתן וכשסיימתי את הטיפול השריפה החלה שוב ואז התחלתי לקחת אנטיביוקטיה וזה עבר.הפחד שלי הוא שהכל יחזור שוב.לאחרונה התחלתי לאכול יותר דברי חלב.במהלך כל התקופה בה הכל היה בסדר לא צרכתי יותר מדי אם בכלל מוצרי חלב, רק גבינה על הלחם פה ושם ואם כבר רק חלב עיזים/כבשים.האם לדעתכם החזרה לצריכת מוצרי חלב גורשמת לרגישות יתר? בנוסף, נמנעתי מאכילת לחמים או מוצרים מבוססי קמח עם שמרים ולאחרונה חזרתי לאכול קצת לחם עם שמרים מדי פעם (לא באופן קבוע) ואולי זה גורם לקנדידה לחזור....
    מה דעתכם? מה טיפול סיני עושה בעצם כדי שזה לא יחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יכול להיות?

הוספת תגובה

• יכול להיות? - תגובה

צחי שגב
    25/04/2013

שלום לך,

אני חושב שאת לא צריכה את הדעה שלי או של כל מומחה אחר.
    תקשיבי לגוף שלך, הוא יודע הכי טוב מה טוב בשבילך.

הטיפול בדיקור סיני מטפל בבעיה, אך אם את חוזרת לצרוך את המזונות שמחזירים את הבעיה, אז כמובן שהבעיה תחזור בשלב מוקדם או מאוחר.

רפואה שלמה,

צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו