טיפול בדיקור נגד מיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדיקור נגד מיגרנות
    יבגני
    06/06/2013

שלום,
    אני בן 25 ואני מטופל בדיקור סיני במשך כחודשיים (14 מפגשים) נגד מיגרנות עם אאורה ויזואלית שאני סובל מהן שנים רבות. לאורך השנים התדירות של ההתקפים היתה משתנה- פעם בשבוע לעומת פעם בחודש/ חודשיים. לאורך החודש השני של הטיפולים בדיקור חטפתי כ-7 התקפי מיגרנה עם אאורה.
    השאלה שלי היא האם זה מצב נורמלי כתוצאה מהדיקור או שמשהו לא כשורה?
    אודה לתגובה בנושא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדיקור נגד מיגרנות

הוספת תגובה

• טיפול בדיקור נגד מיגרנות - תגובה

צחי שגב
    06/06/2013

שלום יבגני,

מצב זה הוא לא תקין ועליך לברר עם המטפל שלך מדוע אין שיפור ואולי כדאי להחליף אסטרטגיה.

תרגיש טוב,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יבגני
    06/06/2013

תודה על התגובה.
    יש לציין שלמרות התקפי האאורה התכופים, המטפלת שלי מציינת שיש שיפור מבחינת בדיקות מישוש דופק ולשון שהיא מבצעת כל כמה טיפולים. האם יש לזה משמעות?
    ומה כוונתך בהחלפת אסטרטגיה? באיזו אסטרטגיה אחרת ניתן לנקוט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

צחי שגב
    06/06/2013

שלום יבגני,

יש למצב הדופק והלשון משמעות אך אם אין שיפור בסימפטומים זה לא ממש עוזר לך.

הדופק והלשון הם אינדיקטורים שלנו למצב הגוף. אבחנת דופק היא מאוד קשה ומטפלים רבים לא מספיק מנוסים בכדי להבחין בשיפור. הלשון משתנה לאט יותר וקל יותר לאבחן בעזרתה אך אם אחרי חודשיים של טיפול אין שינוי במצבך, הייתי משנה אסטרטגיית טיפול.

שים לב לשאר הסימפטומים בגוף שלך, האם השינה, היציאות או דברים אחרים שהתלוננת לגביהם בתשאול הראשוני עם המטפלת השתפרו או הוחמרו או נשארו אותו הדבר.

הטיפול ברפואה הסינית הוא לכל הגוף ולכן אם יש שיפור בסימפטומים מסוימים זוהי אינדיקציה עבורינו לדעת שאנחנו בכיוון הנכון והבעיות הקשות יושפעו בקרוב.
    אם אין שום שינוי בתסמינים הקלים אז יש לבדוק שוב את האבחנה אליה הגיעה המטפלת שלך ולשנות אותה וכך גם את העיקרון הטיפולי.

מקווה שעזרתי,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יבגני
    09/06/2013

בהמשך לשיחה, באילו ויטמינים/ תוספי מזון מומלץ להשתמש לצורך הטיפול במיגרנות עם אאורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

צחי שגב
    10/06/2013

אין משהו ספציפי. התחום הזה שייך לנטורופטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו