מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה והריוןאודליה02/06/2014
שלום!
אני בת 33 והתגלתה אצלי מיומה בגודל 4 ס"מ לפני כארבעה חודשים. התחלתי טיפול בדיקור סיני וצמחי מרפא, ואתמול הלכתי להיבדק כדי לראות אם חל שיפור ואולי המיומה קטנה, אבל לאכזבתי הרבה הרופא אמר שהמיומה באותו הגודל והביא לידיעתי את כל הסיכונים במידה ואכנס להריון (שזה התכנון): צירים מוקדמים, הפלות, גידול משמעותי של המיומה.
אני בדילמה ולא יודעת אם להחליט לקחת את הסיכון ולהיכנס להריון או להמשיך בדיקור ובצמחים (שעד עכשיו לא הוכיחו את עצמם חוץ מהקלה על תסמינים של כאבי מחזור וביוץ ותחושה כללית טובה).
יש לי כרגע שני ילדים קטנים אבל אני ובעלי מאוד רוצים ילד נוסף.
אשמח לשמוע את דעתם בנושא ולעזור לי להחליט איך להמשיך טיפול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה והריון - תגובה
אלעד שלו02/06/2014אודליה שלום,
תתיעצי על כך עם המטפל שלך , קשה להגיד לך מה נכון לעשות, תוודאי עם המטפל שלך שיש לו נסיון בנושא. באופן עקרוני דיקור סיני וצמחי מרפא עוזרים להוריד את המיומות בדכ כלל מדובר על 3-4 חודשים.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)