דיקור סיני לקראת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני לקראת הריון
    ענת
    18/09/2015

שלום,
    אני בת 41 וחמישה חוד'. מתכננת הריון שלישי. להריון הראשון (לפני 12 שנים) נכנסתי לאחר 5 חודשים של פרגונל F והזרעות. להריון השני (לפני 7 שנים) קיבלתי חודש פרגונל F ולא הגעתי לשלב ההזרעה היות ונקלטתי באופן טבעי בימי הביוץ שהופיעו מספר ימים לאחר ההזרקה.
    לפני שבוע וחצי הוצאתי את ההתקן התוך רחמי שהיה לי 6 שנים. כבר לאחר 3 ימים הגיע המחזור (לאחר ש -6 שנים לא הופיע בעקבות סוג ההתקן) היום התחלתי דיקור סיני. המטפלת ציינה שלדעתה כדאי לנקות את הגוף בחודש הקרוב ולא לקיים יחסים בסמוך למחזור, אלא להתחיל בניסיונות ההתעברות רק מהחודש הבא. רופאים שאותם שאלתי בפורומים השונים, דווקא ציינו שאין צורך להמתין שהגוף יתנקה מ"שאריות" ההורמונים שנותרו מההתקן. מה דעתכם? להימנע החודש מקיום יחסים בסמוך לביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני לקראת הריון

הוספת תגובה

• דיקור סיני לקראת הריון - תגובה

צחי שגב
    19/09/2015

שלום ענת,
    אני לא רואה סיבה להימנע מכך, אם יש סיכוי שתיקלטי אז למה לוותר עליו?

תבקשי ממנה הסבר נוסף מדוע לא לנסות כי זה לא ברור

שיהיה בהצלחה,

צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ענת
    19/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו