מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק וטיפולי דיקור סיניקרן22/02/2016
רציתי לשאול יש לי בעיה בגב התחלה לפריצת דיסק ובעקבות זה התחלתי דיקור סיני עכשיו עשיתי עד עכשיו 4 טיפולים לקחתי 10 טיפולים אמרו לי שמתחיל שיפור החל מטיפול 6 או 7 זה נכון ? מתי מתחילים להרגיש שיפור בכאבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק וטיפולי דיקור סיני - תגובה
צחי שגב22/02/2016הי קרן,
זה מאוד אינדוידואלי, אין ממש כלל כזה...
יש מטופל שירגיש שיפור אחרי 2 טיפולים ויש כאלו שירגישו אחרי 8 טיפולים.
בכל מקרה אני חושב שלקחת מספר טיפולים נכון שיעניק לך טיפול מקיף.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול לא עובד
קרן22/02/2016היום עשיתי טיפול 5 אבל אין לי שיפור בכאבים והמטפל שלי הפנה לטיפול אחר כי הוא לנכון שאין לי שיפור בכאבים הפנה אותי לכירפרקט שעובד על החוליות יכול להיות שזה ישפר לי את המצב בגב ואת הכאבים שמוקרנים לי לרגליים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול לא עובד - תגובה
צחי שגב22/02/2016זה בהחלט יכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדיקור בבעיות גב ופריצת דיסק
זהבה שוורץ06/03/2016שמי זהבה
סבלתי מכאבי גב ופריצת דיסק , אני מכירה את ד"ר דניאל זה כבר עשור ומצטערת שסבלתי רבות עד שהגעתי אלו שוב שלאחר 2 טיפולים ארוכים אני בן אדם אחר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)