פריצת דיסק וטיפולי דיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק וטיפולי דיקור סיני
    קרן
    22/02/2016

רציתי לשאול יש לי בעיה בגב התחלה לפריצת דיסק ובעקבות זה התחלתי דיקור סיני עכשיו עשיתי עד עכשיו 4 טיפולים לקחתי 10 טיפולים אמרו לי שמתחיל שיפור החל מטיפול 6 או 7 זה נכון ? מתי מתחילים להרגיש שיפור בכאבים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצת דיסק וטיפולי דיקור סיני - תגובה

צחי שגב
    22/02/2016

הי קרן,
    זה מאוד אינדוידואלי, אין ממש כלל כזה...
    יש מטופל שירגיש שיפור אחרי 2 טיפולים ויש כאלו שירגישו אחרי 8 טיפולים.
    בכל מקרה אני חושב שלקחת מספר טיפולים נכון שיעניק לך טיפול מקיף.

רפואה שלמה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול לא עובד

קרן
    22/02/2016

היום עשיתי טיפול 5 אבל אין לי שיפור בכאבים והמטפל שלי הפנה לטיפול אחר כי הוא לנכון שאין לי שיפור בכאבים הפנה אותי לכירפרקט שעובד על החוליות יכול להיות שזה ישפר לי את המצב בגב ואת הכאבים שמוקרנים לי לרגליים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול לא עובד - תגובה

צחי שגב
    22/02/2016

זה בהחלט יכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדיקור בבעיות גב ופריצת דיסק

זהבה שוורץ
    06/03/2016

שמי זהבה
    סבלתי מכאבי גב ופריצת דיסק , אני מכירה את ד"ר דניאל זה כבר עשור ומצטערת שסבלתי רבות עד שהגעתי אלו שוב שלאחר 2 טיפולים ארוכים אני בן אדם אחר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו