לימודי אקופנקטורה כמקצוע נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי אקופנקטורה כמקצוע נוסף
    אח מוסמך
    10/07/2016

שאלה למנהלי הפורום. אני בן 37,אח במקצועי מזה כ-11 שנים. מעוניין ללמוד דיקור סיני ולשלב את זה עם עבודתי כאח. כלומר מבחינתי אפילו לעבוד בדיקור סיני רק יומיים עד שלושה בשבוע ולהוריד אחוז משרה כאח.
    לעשות זאת כמקצוע שני ,כעצמאי בעל קליניקה. מבחינתי ללמוד רק דיקור סיני בלבד. ראיתי שיש מסלולי לימודים של אקופנקטורה בלבד, של שנה עד שנתיים בכל מיני מכללות ומסגרות. האם ניתן תוך שנתיים להתמקצע ולהיות מדקר טוב? האם אתם מכירים בוגרים של המכללות האלו שעובדים בתחום? אין לי את האפשרות הכלכלית ללמוד 4 שנים מלאות רפואה סינית (אני אבא ל-3 ילדים). מה דעתכם בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימודי אקופנקטורה כמקצוע נוסף - תגובה

צחי שגב
    10/07/2016

שלום לך,
    צר לי לאכזב אותך אך לדעתי כדי להיות מטפל טוב ברפואה סינית/דיקור סיני דרושים יותר משנתיים לימודים והרבה נסיון בקליניקה. כך שאת הלימודים אתה תוכל לעבור בהצלחה אבל כדי להיות מטפל טוב ייקח לך זמן.

צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

אח מוסמך
    11/07/2016

מכבד את דעתך,אך הרשה לי מעט לחלוק עליך. בסיעוד לימודי אחים ואחיות יש כאלו שלומדים 4 שנים ,לימודים מלאים אקדמאיים,מסלול גנרי זה נקרא. ויש כאלו המגיעים למקצוע לאחר מסלול הסבת אקדמאים לסיעוד-אלו לומדים בסך הכל שנתיים וחצי. בסופו של דבר כולם ניגשים לאותו מבחן ממשלתי לצורך קבלת הרשיון לעבוד כאחים ואחיות. בסופו של יום אין לקבוע מי יהיה או תהיה אחות טובה ומקצועית יותר זו שלמדה שנתיים וחצי או זו שלמדה 4 שנים. הידע,הנסיון,הבטחון,צבירת המיומנויות הקליניות,והמקצועיות נרכשות עם הזמן . ולכן אני סבור שכך גם בדיקור סיני. ככל שתלמד יותר,תתמקצע יותר ,ותדקר יותר מטופלים כך יהיה לך הצלחה יותר. זוהי דעתי האישית,תקן אותי אם אני טועה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו