מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי המערכת החיסונית משולב בדיקור סינירינת29/04/2019
שלום רב.
יש לי שיעולים במיוחד בלילה בעת השינה,ורציתי לשאול איך רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור במערכת החיסונית עם זה קשור לדיקור סיני ומה הטיפול בדיקור כדי להרגיש טוב רציתי עוד לדעת עם אתם יודעים איזה עוד טיפולים אלטרנטיביים מתאימים,יש לי שיעולים וכאבים בגוף בעת שאני משתעלת זה הרוב קורה לי בשינה בלילה אשמח לטיפ מיידי עם תסכימו מה לעשות שזה קורה.
אני ממש מודה לכם יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת מערכת חיסונית
ניר סלמה29/04/2019היי רינת
ראשית כמה שאלות
כמה זמן זה נמשך?
איך התחיל ?
ובת כמה את ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך בקשר לשיעולים ומערכת החיסון
רינת29/04/2019אני בת 51 וזה נמשך כמעט שבועיים,יש לי אסטמה חיכיתי עם אבא שלי שהוא חולה דמנציה בחוץ ובאותו יום היה אובך. אני לא יודעת עם זה בגלל זה,אבל יש לי אסטמה וכנראה האובך השפיע ועד היום יש לי שיעולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת עם זה קשור לאובך אבל מאז שהייתי בחוץ
רינת29/04/2019באובך זה התחיל ועד היום יש לי שיעולים בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובך בחוץ
ניר סלמה29/04/2019יש מצב שיש קשר.
אני מעריך שיש לך יובש בריאות .
בגלל הגיל שמביא איתו סימפטומים של יובש והסיטואציה בה היית....
יחד יצרו לך יובש בריאות .
יש דרך מצויינת להפסיק את השיעול בעזרת פורמולות סיניות תרכובות צמחים .
אבל עד שתגיעי למטפל שירכיב לך.... את יכולה לקחת ראש של האפרסמון ... החלק היבש , ולעשות ממנו חליטה . תה .
הוא ירגיע את השיעול .
כמו כן להימנע ממזונות מיבשים כמו קפה חריף וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על העזרה הנאמנה
רינת30/04/2019מכל הלב יום נפלא והמשך שבוע נפלא עזרת לי מאוד ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)