מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור בהריוןסיגל17/03/2010
שלום,
אני בהריון בשבוע 8 , סובלת מבחילות מאד קשות ללא הפסקה כמעט וגם הקאות, הייתי בטיפול אחד בדיקור , המדקר אמר לי שאין לי מה לדאוג וזה לא יכול לגרום להפלה , עכשיו שאני קוראת באינטרנט אני רואה שהדעות חלקות, ישנם שכותבים לא לעשות בשליש ראשון בכלל ואם כן אז ללכת למשהוא מנוסה מאד שמתמחה בעניין, איך אדע אם אני הולכת למשהוא טוב ואחראי , אני מבולבלת לגמרי, מה עלי לעשות האם להמשיך בטיפול או להפסיק ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בהריון
צחי שגב17/03/2010שלום סיגל,
לצערי, תחום הרפואה הסינית בארץ עדיין לא ממוסד ולכן אין ביכולתך לדעת אם המטפל שלך מוסמך לטפל בנשים בהריון ואם הוא בעל נסיון מספיק כדי לטפל בך מבלי לשאול אותו.
לכן, האפשרויות שלך הן לשאול אותו על הנסיון שלו או לחפש עליו בגוגל.
בעיקרון, ניתן לטפל בנשים הרות גם בטרימסטר הראשון ללא חשש וזאת אם יודעים מה שעושים.
אם את מרגישה שיפור והקלה בבחילות, אז אין לך ממה לחשוש.
מקווה שעזרתי,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בהריון
סיגל18/03/2010שלום ותודה על תשובתך המהירה,
הקלה בבחילות אין עדין , זה היה בינתיים רק טיפול אחד. בגוגל אפשר למצוא כתבות של אותו מדקר , מה אני יכולה ללמוד מזה ? הדבר היחיד שאני יודעת זה שהוא למד בסין כמה שנים , האם זה מספק ובסדר ? האם שם זה כולל התמחות בנושא ?
מעבר לכך בינתיים התחילו לי כאבי בטן תחתונה כבר כמה שעות האם זה יכול להיות קשור ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בהריון
צחי שגב18/03/2010שלום סיגל,
אם הוא היה בסין כמה שנים זה אומר שהוא למד הרבה ואת יכולה לסמוך עליו.
עדיף שתתקשרי אליו ותספרי לו על כאבי הבטן.
הריון קל,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)