דיקור בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור בהריון
    סיגל
    17/03/2010

שלום,
    אני בהריון בשבוע 8 , סובלת מבחילות מאד קשות ללא הפסקה כמעט וגם הקאות, הייתי בטיפול אחד בדיקור , המדקר אמר לי שאין לי מה לדאוג וזה לא יכול לגרום להפלה , עכשיו שאני קוראת באינטרנט אני רואה שהדעות חלקות, ישנם שכותבים לא לעשות בשליש ראשון בכלל ואם כן אז ללכת למשהוא מנוסה מאד שמתמחה בעניין, איך אדע אם אני הולכת למשהוא טוב ואחראי , אני מבולבלת לגמרי, מה עלי לעשות האם להמשיך בטיפול או להפסיק ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור בהריון

הוספת תגובה

• דיקור בהריון

צחי שגב
    17/03/2010

שלום סיגל,

לצערי, תחום הרפואה הסינית בארץ עדיין לא ממוסד ולכן אין ביכולתך לדעת אם המטפל שלך מוסמך לטפל בנשים בהריון ואם הוא בעל נסיון מספיק כדי לטפל בך מבלי לשאול אותו.
    לכן, האפשרויות שלך הן לשאול אותו על הנסיון שלו או לחפש עליו בגוגל.

בעיקרון, ניתן לטפל בנשים הרות גם בטרימסטר הראשון ללא חשש וזאת אם יודעים מה שעושים.
    אם את מרגישה שיפור והקלה בבחילות, אז אין לך ממה לחשוש.

מקווה שעזרתי,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות בהריון

סיגל
    18/03/2010

שלום ותודה על תשובתך המהירה,
    הקלה בבחילות אין עדין , זה היה בינתיים רק טיפול אחד. בגוגל אפשר למצוא כתבות של אותו מדקר , מה אני יכולה ללמוד מזה ? הדבר היחיד שאני יודעת זה שהוא למד בסין כמה שנים , האם זה מספק ובסדר ? האם שם זה כולל התמחות בנושא ?
    מעבר לכך בינתיים התחילו לי כאבי בטן תחתונה כבר כמה שעות האם זה יכול להיות קשור ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות בהריון

צחי שגב
    18/03/2010

שלום סיגל,

אם הוא היה בסין כמה שנים זה אומר שהוא למד הרבה ואת יכולה לסמוך עליו.
    עדיף שתתקשרי אליו ותספרי לו על כאבי הבטן.

הריון קל,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו