דיקור בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור בפנים
    לירן
    28/06/2010

שלום
    חטפתי בלס פלסי בפנים. עכשיו הלכתי אתמול למדקר בקופת חולים כללית. עכשיו אותו מדבר גם רופה. הבחור אמר שהוא פיתח שיטה מישלו שמשלבת את הדיקור הקומבנציונלי ועוד איזה משהו שלא הבנתי משהו בנוגע לעצבים. ושהוא מדבר עם 20 מחטים בפנים. במהלך הדיקור הוא הכניס לי מחט לשפה התחתונה והעליונה כך שהמחט עברה את הבשר והוא כאילו שידח לי את השפה עם החכך. משהו מוזר לחלוטין בנוסף ראיתי שהוא דחפף לי ליד את המחט עד הסוף (אני מדבר על מחטים קטנים יש אורכים ויש קצרים). ובסוף הטיפול באיזור של העיין הוא פגע בנים ויש לי עכשיו כחול באיזור של העיין ובונגלו. רציתי לדעת האם זה הגיוני מה שהוא עושה. ועם כן ........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור בפנים

הוספת תגובה

• בלס פלסי

צחי שגב
    28/06/2010

שלום לירן,

צר לי על מצבך.
    אני לא מכיר את השיטה הזו.
    אני כן יודע שברפואה סינית אפשר לעזור המון ובאופן אישי אני ממליץ על מטפלים שאינם רופאים. לפי דעתי את הרפואה הסינית יש לדעת לעומקה ורופאים מערביים לא עושים זאת.

מקווה שעזרתי,
    בהצלחה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם כל מילה!!

מירה ניסן
    05/07/2010

יש כל כך הרבה איך לעזור לך באמצעות רפואה סינת- דיקור, צמחים וטוייניה. חפש לך בהקדם מטפל סיני מוסמך ובעל נסיון בתחום!
    מירה ניסן
    מטפלת ומרצה לצמחי מרפא ורפואה סינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו