טיפולי דיקור בצינון כרוני ואסטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי דיקור בצינון כרוני ואסטמה
    שרון
    06/07/2010

שלום רב

א. אשמח לדעת מיהו כותב התשובה ומה סוג התמחותו.
    ב.רציתי לשאול, אני סובלת מצינון כרוני וסוג של אסטמה כ-10 שנים, ניסיתי כל מיני טיפולים אלטרנטיביים שלא הועילו.
    לאחרונה סיימתי סדרת טיפולים כ-10 של דיקור, ולא נראה שום שיפור במצבי, להפך רק הרעה כי המטפל ביקש שאפסיק להשתמש במשאף שנתן לי הרופא.

שאלתי היא: אם אחרי או במהלך 10 טיפולים אין כל שיפור , האם המסקנה יכולה להיות שהדיקור לא משפיע עלי כלל?

האם אני צריכה להמשיך בטיפולים אלו או שאם לא משפיע אין טעם להמשיך?

כמובן שהמטפל שלי טוען שכל התופעות נובעות מהטיפול ושצריך להמשיך.

נב
    האם זה חוקי למטפל אלטרנטיבי לבקש מהמטופל להפסיק כליל את תרופותיו בגלל הטיפול? הרי אדם שתלוי בתרופות כל כך הרבה שנים, מתחיל טיפול שלא משפיע עליו , מן הסתם מצבו יכול להידרדר ואף להחמיר עד כדי סכנה בבריאותו.

אשמח לחוות דעת מקצועית.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לבעיית הצינון

שרון
    06/07/2010

עוד שאלה: האם יש לי זכות לקבל החזר כספי (לפחות חצי) אם לא קיבלתי פתרון לבעיה שלי?

תודה רבה מראש

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרון

אלעד שלו
    06/07/2010

א. החתימה שלי מופיעה למטה את יכולה לקרוא.
    הייתי מצפה שאחרי עשרה טיפולים תיהיה הטבה מסוימת.
    לגבי אם להמשיך או לא - תמיד כדאי להמשיך, אולי כדאי לצרף לטיפול צמחי מרפא, או לשנות את האסטרטגיה הטיפולית.
    ישנם מספר שיטות דיקור יתכן ששיטה אחרת תעזור לך.
    כעקרון אני אינני ממליץ למטופלי להפסיק תרופות, אלא באישור הרופא שרשם להם אותם.

לגבי החזר על טיפול - בדרך כלל התשלום הוא על הזמן של המטפל ולא על תוצאה אז אין החזר.
    את יכולה להתיעץ על זה עם המטפל שלך.
    נראה שאין הרבה אמון בינך ובין המטפל שלך, עליך להשיב את האמון כדי להשיג תוצאות וגם להנות מהטיפול או לבדוק ללכת למטפל אחר או שיטת טיפול אחרת.
    כעקרון דיקור סיני, צמחי מרפא ותזונה מומלצים לבעיה שלך.

כל טוב.
    אלעד שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לברר מדוע הטיפול נכשל

מירה ניסן
    07/07/2010

אין אף שיטת ריפוי שמבטיחה תמיד מאה אחוז הצלחה לכולם. ובכל זאת חשוב שתבררי עם עצמך מדוע הטיפול לא הצליח עד כה- ואולי עוד ניתן להגיע לתוצאות חיוביות:

האם הבעיה קיימת תקופה ארוכה מאד? ישנה אמירה ברפואה סינית- על כל שנה של בעיה כחודש של טיפול.
    האם קיבלת הנחיות מהמטפל שלך לביצוע בבית? כגון שטיפות מלח, שינוי תזונה, שינויים נוספים באורח חיים לשיפור הבריאות. האם עקבת אחרי הנחיות אלה?
    הרבה פעמים מדובר בשינויים חשובים ביותר אך לא פשוט להתמיד בהם ובבעיות כרוניות הטמעת השינויים האלה קריטית לתהליך החיוזק ושיקום הגוף.
    במידה וקיבלת צמחי מרפא האם התמדת לקחת אותם?
    האם הגעת לטיפול באופן רציף כל שבוע?

בברכת בריאות טובה,
    מירה ניסן,מרצה ומטלת ברפואה סינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו