מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדשה כאן אשמח לקבל תשובהיסמין20/07/2010
היי , אני כבר 10 חודשים מנסה להכנס להיריון , בחודש האחרון גילו שיש לי שחלות פוליציסטיות...
המחזור שלי לא סדיר מן הסתם, הרופאה שלי נתנה לי לקחת גלולות בכדי להסדיר את המחזור ולאחר הגלולות אמרה לי לקחת איקקלומין ,התחלתי לפני שבועיים לעשות דיקור סיני, אני ממש חוששת לקחת את האיקקלומין כי שמעתי שיש לו תופעות לוואי , השאלה שלי מהם אחוזי ההצלחה של הדיקור הסיני להכנס להיריון טבעי במצב של שחלות פוליציסטיות, אני ממש מעדיפה לא לקחת את האיקקלומין ולהכנס עם עזרה של הדיקור הסיני, השאלה אם יש לי בכלל למה לחכות והאם הטיפול יעזור ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ואיקקלומין
צחי שגב20/07/2010שלום יסמין,
תודה שפנית לפורום. תחילה אני רוצה להרגיע אותך, אומנם יש תופעות לוואי לתרופה אבל אם את בטיפול אצל מטפל ברפואה סינית אז אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך עם תופעות הלוואי.
בקשר לכניסה להריון בעזרת דיקור סיני, בוודאות דיקור יכול לשפר מאוד את הסיכויים להיכנס להריון. ניתן לשפר את מצב השחלות ולהסדיר מחזור וביוץ, לעבות את רירית הרחם ולהגביר יכולת השתרשות העובר ברחם....
עם זאת טיפול כזה לוקח זמן. ואם את רוצה להיכנס להריון אתמול אז אולי טיפול כזה לא מתאים לך.
אני ממליץ לך להתייעץ עם המטפל שלך (שאני מקווה שהוא לא במסגרת קופת החולים) להערכת מצב והמשך טיפול.
בהצלחה,
צחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח
יסמין20/07/2010בוודאי שהוא דרך קופ"ח ... אתה מציע לי ללכת לרופא פרטי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח
צחי שגב20/07/2010הי יסמין,
הטיפול בקופת החולים, מבחינתי, טוב כאשר הטיפול לא חייב להיות אישי. הוא יעיל למשל לכאבים אורטופדים ולבעיות נוספות שלא מצריכות התעמקות במטופל עצמו, אלא בסימפטום.
זהו כמובן גם שיקול כלכלי אך אם את באמת רוצה להפיק את המקסימום מהטיפול אני חושב שאת צריכה לפנות למטפל באופן פרטי.
תנסי מפגש אחד ותראי כמה שזה שונה והרבה יותר נכון.
אשמח להפנות אותך למטפל באזור מגורייך.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי
יסמין20/07/2010אני אשמח אם תפנה אותי למישהו בפ"ת ...
יש לך מושג מה העלויות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל
צחי שגב20/07/2010יסמין, אינני יכול להמליץ או להפנות בפורום.
העלויות נעות בין 150-250 לטיפול.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי
יסמין21/07/2010אנחנו מדברים על רופא נשים פרטי נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל
צחי שגב21/07/2010יסמין, אנחנו מדברים על מטפל ברפואה סינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)