מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום -עזרה בנוגע לדיקורעמית08/03/2011
שלום , אני מטופל בדיקור סיני לאחר שהדוקר החליט שיש לי רפלוקס.. ( נגע קצת בבטן וזהו ) כתוצאה מתופעות של שיעול , ליחה . בחיים לא אמרו לי שיש לי משהו כזה ושלושה רופאים אחרים בשבועיים שלפני בדקו את הבטן שלי בדיוק כפי שהדוקר עשה ולא אמרו כלום על כך.
הלכתי היום למומחה ברמה בכירה ביותר ( גאסטרולוג) שבדק את העניין ולא ידוע אם יש לי רפלוקס - אם בכלל. וכמובן שממראית העין ואפילו ממרגש אי אפשר לאבחן רפלוקס - בקע סערפתי. כבר עברתי 5 טיפולים בהם נדקרתי בבטן ואחרי כל טיפול כואב לי בנקודות שהוא דוקר. כואב לי בבטן ולפי מה שהבנתי לא יכול להיות שכאבים באים לאחר דיקור אלה רק במהלכו. אני מדבר על כאבים שבאים יום אחרי וכו'. האם להמשיך בדיקור? האם לעבור לטיפול אחר? אני חושב שאני מבזבז זמן וכסף . חשוב לציין שהדוקר הוא דוקר עם ניסיון של 30 שנה במכבי טבעי. מהמומחה שהייתי אצלו הביא לי כדורים ללא תופעות לוואי לכן אין בעיה להמשיך. אני יודע שסטיתי גם לתחום גאסטרולוגיה - מקווה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום -עזרה בנוגע לדיקור - תגובה
צחי שגב09/03/2011שלום עמית,
מהי הסיבה שבשמה פנית לטיפול ברפואה סינית? שיעול וליחה? האם הטיפול עוזר לך לבעיה הזו?
אם כן, אני ממליץ לך להתגבר על הכאבים שהמחטים משאירות.
אם לא, ספר למטפל שלך על כך. יתכן ותצטרך לשקול להחליף מטפל.
דבר נוסף, יש יתרון בטיפול ברפואה סינית על פני כדורים (גם ללא תופעות לוואי). ואשמח לפרט אם תרצה.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמית09/03/2011הטיפול לא עוזר לי יותר מדי .. מפה לשם.. עברו כבר 5 טיפולים אז אני אמור להרגיש כבר אחרת ואני לא. בנוסף אני לא מבין איך הוא יכול לאבחן ממראית עין מחלה שנקראת רפלוקס. רופאים בכירים ממש שללו את כך שרפלוקס אי אפשר לאבחן ממראית עין והם בעצמם לא יודעים ולכן קיבלתי כדורים שהם ללא תופעות לוואי וללא מרשם רופא בבית מרקחת כמובן.
כן השיעול וליחה זוהי הסיבה והוא החליט שזהו רפלוקס. אני לא מרגשי שאני סומך עליו . ורציתי לדעת אם בכלל אמורים להיות כאבים ? לפי מה שהבנתי דיקור סיני אין לו תופעות לוואי וכאבים באזור הנדקר לא אמורים להיות אחרי הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)