פגיעה בסטרנום בקרב מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בסטרנום בקרב מגע
    שלומי
    24/04/2011

שלום רב,
    לפני כשנתיים חטפתי אגרוף לצד הימני של הסרנום במרכז בית החזה, בתחילה החבטה לא הייתה מורגשת במיוחד אך ככול שחלף הזמן הרגשתי רגישות באיזור אשר התחלפה בתחושה של מתיחות באיזור כולו אשר גורמת לי לרצות להתמתח כל הזמן בכדי לשחרר את האיזור התפוס, ככול שחלף הזמן תחושת המתיחה נדדה לכיוון שמאל של בית החזה, וכעת אני מרגיש תחושה תמידית של שריר תפוס באיזור השכמה הימנית כולל רגישות בבית החזה אשר כוללת "קנאקים" באיזור השמאלי של בית החזה. יש מעין תחושה של בעיה בגידים/שריר/ שלד,ואני יכול לתאר זאת כמעיין חגורה שמתחילה ממרכז הסטרנום שמאלה עד לעמוד השידרה,ושם מרוכז כל האיזור הרגיש .הלכתי לעשות צילום רנטגן ויצא תקין ובמיפוי עצמות אובחן שיש לי קליטה מוגברת בצלע שמאלית עליונה.
    אשמח לקבל הכוונה כי המצב מאוד מציק לי ולא נותן לי מנוח.האם דיקור יכול לעזור במצב זה?
    תודה, שלומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בסטרנום בקרב מגע

הוספת תגובה

• פגיעה בסטרנום בקרב מגע - תגובה

צחי שגב
    26/04/2011

שלום שלומי,

נשמע לי שאתה צריך טיפול. אני מאמין שניתן לעזור לך אך לא יכול לקבוע בלי לראות אותך.

תרגיש טוב,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו