מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בסטרנום בקרב מגעשלומי24/04/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים חטפתי אגרוף לצד הימני של הסרנום במרכז בית החזה, בתחילה החבטה לא הייתה מורגשת במיוחד אך ככול שחלף הזמן הרגשתי רגישות באיזור אשר התחלפה בתחושה של מתיחות באיזור כולו אשר גורמת לי לרצות להתמתח כל הזמן בכדי לשחרר את האיזור התפוס, ככול שחלף הזמן תחושת המתיחה נדדה לכיוון שמאל של בית החזה, וכעת אני מרגיש תחושה תמידית של שריר תפוס באיזור השכמה הימנית כולל רגישות בבית החזה אשר כוללת "קנאקים" באיזור השמאלי של בית החזה. יש מעין תחושה של בעיה בגידים/שריר/ שלד,ואני יכול לתאר זאת כמעיין חגורה שמתחילה ממרכז הסטרנום שמאלה עד לעמוד השידרה,ושם מרוכז כל האיזור הרגיש .הלכתי לעשות צילום רנטגן ויצא תקין ובמיפוי עצמות אובחן שיש לי קליטה מוגברת בצלע שמאלית עליונה.
אשמח לקבל הכוונה כי המצב מאוד מציק לי ולא נותן לי מנוח.האם דיקור יכול לעזור במצב זה?
תודה, שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בסטרנום בקרב מגע - תגובה
צחי שגב26/04/2011שלום שלומי,
נשמע לי שאתה צריך טיפול. אני מאמין שניתן לעזור לך אך לא יכול לקבוע בלי לראות אותך.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)