מידע רפואי
פורומים
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- רפואת ספורט
- רצפת האגן, בריחת שתן, דליפת שתן, צניחת רחם
- רפואת מטיילים
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- דיקור סיני
- פסיכולוגיה ילדים
- תזונה טבעית
- חרדה חברתית
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- הידרותרפיה
- אורתופדיה
- אנמיה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אורולוגיה, אימפוטנציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- האם בטוח צליאק או דלקת מאלרגיה אחרתמירב09/08/2012
שלום
בדיקות הדם של הצליאק מראות חריגה גבולית כל שלוש הבדיקות שניים מהם בטווח וסרולוגיה לצליאק גבולי ובנוסף חוץ מחוסר בויטמים B 12 לא חסרים לי שום ויטמינים
נשלחתי לבדיקת גסטרו דרך הפה והגסטרולוגית טענה שיש לי צליאק אולי גבולי או התחלתי כי יש לי דלקת במעי הדק עם השטחה בסיסים והיא לא סגורה שזה צליאק.
40 שנה אני אוכלת בעיקר בצקים ולחמים ולא היה לי אפילו כאב בטן בכלל.
ביקשתי בדיקה חוזרת , היא אמרה לי עכשיו לאכול גלוטן כפול ממה שאכלתי כדי לראות סופית .
אכלתי כמויות של בצקים והשמנתי חמישה קילו ועשיתי בדיקות דם חוזרות והתוצאות היו בטווח ורק סרולוגיה לצליאק במקום 60 שהיה קודם עכשיו ירד ל 53 שהטווח 0-40 למרות שאכלתי כמויות של גלוטן.
נשלחתי שוב לבדיקות גסטרו דרך הפה והיא אמרה שיש לי דלקת והפעם בטוח צליאק.
שאלתי היא , האם יכול להיות שיש דלקת והשטחה בסיסים מאלרגיה אחרת ולא מגלוטן .... כי אני אלרגית לסוייה האם יכול להיות מהסויה או מהקטניות ??? שבאותה תקופה הייתי אוכלת כמויות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרו התכוונתי לביופסיה.
מירב09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בטוח צליאק או דלקת מאלרגיה אחרת - תגובה
פרופ' דוד ברנסקי09/08/2012לא ניתן לענות על שאלתך בכן ולא: יש צורך בפגישה עם מומחה בנושא צליאק שיאזין לתלונות, שיראה גם את הביופסיה ולא רק את התשובה הפתולוגית, וכל שאר בדיקות המעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?