מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בטוח צליאק או דלקת מאלרגיה אחרתמירב09/08/2012
שלום
בדיקות הדם של הצליאק מראות חריגה גבולית כל שלוש הבדיקות שניים מהם בטווח וסרולוגיה לצליאק גבולי ובנוסף חוץ מחוסר בויטמים B 12 לא חסרים לי שום ויטמינים
נשלחתי לבדיקת גסטרו דרך הפה והגסטרולוגית טענה שיש לי צליאק אולי גבולי או התחלתי כי יש לי דלקת במעי הדק עם השטחה בסיסים והיא לא סגורה שזה צליאק.
40 שנה אני אוכלת בעיקר בצקים ולחמים ולא היה לי אפילו כאב בטן בכלל.
ביקשתי בדיקה חוזרת , היא אמרה לי עכשיו לאכול גלוטן כפול ממה שאכלתי כדי לראות סופית .
אכלתי כמויות של בצקים והשמנתי חמישה קילו ועשיתי בדיקות דם חוזרות והתוצאות היו בטווח ורק סרולוגיה לצליאק במקום 60 שהיה קודם עכשיו ירד ל 53 שהטווח 0-40 למרות שאכלתי כמויות של גלוטן.
נשלחתי שוב לבדיקות גסטרו דרך הפה והיא אמרה שיש לי דלקת והפעם בטוח צליאק.
שאלתי היא , האם יכול להיות שיש דלקת והשטחה בסיסים מאלרגיה אחרת ולא מגלוטן .... כי אני אלרגית לסוייה האם יכול להיות מהסויה או מהקטניות ??? שבאותה תקופה הייתי אוכלת כמויות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרו התכוונתי לביופסיה.
מירב09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בטוח צליאק או דלקת מאלרגיה אחרת - תגובה
פרופ' דוד ברנסקי09/08/2012לא ניתן לענות על שאלתך בכן ולא: יש צורך בפגישה עם מומחה בנושא צליאק שיאזין לתלונות, שיראה גם את הביופסיה ולא רק את התשובה הפתולוגית, וכל שאר בדיקות המעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
(1).jpg)