מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי צליאק ????מישהי20/01/2013
אני בת 40 ואחי בגיל 23 גילו לו צליאק הוא סבל מכאבי בטן אנחנו ממוצא מזרחי (הבנתי שצליאק בא מהולנד) הרופאה שלו ביקשה שכל המשפחה תעשה בדיקות אז הלכתי לעשות בדיקות וכל הבדיקות היו בטווח שצריך להיות חוץ מצליאק סקרין שהיה גבולי ... הרופאה שלחה אותי לבדיקת גסטרלוגיה דרך הפה לקחה ביופסיה ושם היא אמרה שיש דלקת במעי הדק אבל לא בטוחה שזה צליאק ביקשה שאני אוכל בשלושה חודשים הקרובים הרבה מאוד גלוטן ונעשה בדיקה חוזרת ... אכלתי כמויות ענקיות של גלוטן שאני בכלל לא רגילה לאכול וגם עליתי חמש קילו ובבדיקת דם הכול היה תקין כל הערכים אפילו ירדו לעומת פעם שעברה שאכלתי ממש רגיל גלוטן ובנוסף גם וצליאק סקרין גם הוא ירד. אז שוב ניגשתי לבדיקה של הביופסיה ושם היא ראתה משהו שלא היה קודם שיש השטחה מסויימת בסיסים ויש דלקת במעי הדק
האם זה קרה בגלל כמויות הגלוטן העצומות שאכלתי כי היא ביקשה?
האם יש לי צליאק ?
אני חייבת לציין שאני עדיין אוכלת גלוטן ולא מרגישה שום דבר אין לי גם שילשולים וכאבי בטן וכל החיים אכלתי והיה בסדר. קשה לי מאוד להאמין שיש לי צליאק
אשמח לשמוע את דעתך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר b12 וברזל תקינים
מישהי20/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי צליאק ???? - תגובה
פרופ' דוד ברנסקי20/01/2013האפשרות שמדובר בצליאק כמובן קיימת. ממליץ להפגש עם מומחה לצליאק עם כל תוצאות הבירור ולדון איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי צליאק ???? - תגובה
פרופ' דוד ברנסקי20/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
(1).jpg)