תרופה לחלק מחולי הצילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה לחלק מחולי הצילאק
    יוסי
    31/10/2014

הבת שלנו כיום בת שמונה לפני כשנתיים הובחנה כחולת צילאק. במשך חצי שנה עשינו לה שלוש בדיקות חוזרות כדי להיות בטוחים. ואז משימת בלי גלוטן יצאה לפועל.ואז באותה תקופה לאחר חשיפה על הסכנה במוצרי החלב החלטנו להפסיק את מוצרי החלב(פרה).ועברנו לחלב עיזים ומוצריו .לאחר שנה וחצי ללא מוצרי חלב הילדה אכלה כמה פעמים גלוטן (בטעות)וטענה שכבר לא כואב לה הבטן וחשבה שעבר לה הצילאק.אני ואשתי כמובן שלא איתייחסנו . אבל החלטנו לעשות לה שוב בדיקה ושבועים לפני היא התחילה לאכול גלוטן חופשי וטענה שהכל בסדר ואין שום כאבים עשינו את הבדיקה.התוצאות הגיעו ולא האמנו התשובה שאין צילאק. סיפרתי לרופא על הפסקת מוצרי החלב והוא טען שגם אצל הבת שלו היה כך ולאר שהפסיקה תקופה לצרוך חלב .ושיש אנשים שהחלב גורם להם דלקת חריפה במעי שכך היא גורמת ובבדיקות מאובחנים בצילאק.כדאי לנסות. פשוט להפסיק את מוצרי חלב הפרה.ודרך הגב מאז שהפסקנו את מוצרי החלב לנו ולילדים פחות לחות ונזלת וסינוסיטיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה לחלק מחולי הצילאק

הוספת תגובה

תמונה

• צליאק

-
    11/08/2015

היי אשמח לברר פרטים ולקבל מימך מידע לגבי צליאק יש לי מקרה דומה כמו של הבת שלך ,הייתי רוצה לדעת אצל איזה רופא טיפלתם שהוא אמר לך שכך היה גם לבת שלו.
    יש לי צליאק כמעט כבר חמש שנים לפני כמה חודשיים גילו לי רגישות ללקטוז ואחרי שהתחלתי להוריד מוצרי חלב אני מרגישה הרבה יותר טוב ללא כאבי בטן ואי נוחות חשוב לציין שגילו לי את הצליאק היה כואב לי הבטן כל בוקר אחרי הכוס נס קפה ובמהלך היום הייתי אוכלת גלוטן חופשי ולא הייתה כואבת לי הבטן, אחרי שגילו לי עשיתי ביופסיה והתחלתי בדיאטת נטולת גלוטן ועדיין כאבי הבטן המשיכו לי למרות שאני כמה שנים שומרת על דיאטת ללא גלוטן לא הרגשתי שום שינוי למרות שנמנעתי מגלוטן ברגע שהפסקתי לאכול מוצרי חלב עברו לי הכאבי בטן
    האם יתכן שזאת הייתה הבעיה ?
    הלכתי לרופאה גסטרו שאמרה לי שכעיקרון צליאק לא עובר אבל אם אני רוצה להיות בטוחה לגבי זה לחזור לאכול גלוטן ולעשות בדיקות דם וביופסיה אחרי כמה חודשיים.

יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה