טופמקס וצורך מוגבר ללכת לשירותים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופמקס וצורך מוגבר ללכת לשירותים
    קוסטיה
    25/07/2012

מאז שעליתי ל50 מג'' אני כל לילה מתעורר פעם או פעמיים במהלך הלילה לשירותים גם אם אני לא שותה מים עד שעתיים לפני השינה והולך לשירותים לפני השינה.

במהלך יום העבודה גם כן אני מרבה ללכת לשירותים כל שעה וחצי שעתיים לפחות וגם כאן אני חוסך בשתיית מים כי אז הזמנים מצטמצמים בין ההליכות.
    כבר שלושה שבועות זה נמשך כך.

האם שמעת על בעיה כזו עם טופמקס בעבר? במידה וכן מה עושים?

ראיתי בגוגל שלכמה אנשים הייתה בעיה כזאת אך לא יודע עד כמה זה נפוץ אם בכלל

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עידכון

קוסטה
    25/07/2012

הלכתי היום מעל ל 16 פעמים כולל בלילה, נראה כאילו זה ניהיה גרוע יותר.

והעובדה שאני שותה פחות לא עוזרת אני לא מבין מאיפה כל המים האלה באים.

בעבר שתיתי מעל ל 10 כוסות מים ביום עכשיו אני בקושי שותה 8 וגם זה רק בשביל לא להתייבש.

בנוסף לחולשה שמלווה אותי כבר שבועיים התחילו לכאוב ולהיתפס לי השרירים בגוף (אני לא מתאמן).

יש לי ניורולוג עוד שבוע, להמתין עד התור וזהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    26/07/2012

שלום קוסטה,
    השתנת יתר היא תופעת לוואי מוכרת של טופמקס שהוא למעשה על-פי מנגנון הפעולה שלו, סוג של חומר משתן. לצערי, אני לא מכירה פתרון טוב לבעיה זו ואני חושבת שבהחלט ניתן להמתין, באותו מינון של התרופה, עד עוד שבוע. אם הדבר מאד מפריע לך, אפשר גם לרדת במינון התרופה למדרגה הקודמת על-פי תכנית העליה. יהיה לא רע אם בינתיים, לקראת הפגישה עם הנוירולוג, תעשה בדיקות דם ושתן של רמות מלחים ואחרות.
    בהצלחה,
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו