במידה ושני התרופות יאושרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במידה ושני התרופות יאושרו
    קוסטיה
    22/10/2012

האם יש להם איזשהו פוטנציאל לעזור עם התקפים פוטוסנסטיביים, מיאוקלוניים, התקפי קריאה וכו'?

אני לא מצאתי שום מידע ברשת לכן שואל.

כמו כן האם יכול להיות מקרה חריג של JME שבו התרופות המקובלות לא עוזרות ואלה שלא אמורות לעזור יעזרו?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במידה ושני התרופות יאושרו - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    02/11/2012

מדובר בתרופות שלא ידועות במיוחד כעוזרות לסוגים אלו של התקפים, אבל בהחלט לפעמים יש הפתעות ותרופות שלא אמורות לעזור, דווקא עוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עשיתי חכם כשסיברתי לנסות

קוסטיה
    02/11/2012

תרופה בשם טגרטול כטיפול? יש לי אך ורק התקפי מיאוקלונוס.

ידוע לי שהיא יכולה לחזק התקפים מיאקולנויים אך רק לא ממזמן נפלתי על מאמר שהיא יכולה לעודד יצירה של התקפי אבסאנס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עשיתי חכם כשסיברתי לנסות - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    03/11/2012

אני חוזרת ואומרת - פורום אינטרנטי איננו מקום לקבל טיפול אישי. טגרטול עלול להחמיר גם התקפי מיוקלונוס וגם אבסנסים, אבל יש יוצאי דופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו