PUBMED

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PUBMED
    קוסטיה
    25/10/2012

שלום,

אני זוכר שבזמנו ציינת שדפלפט יוכל לעזור לי עם מינון נמוך של קפרה, היה לי מינון של 72 VPA ועדיין זה בקושי עשה משהו חוץ מלגרום לעייפות נוראה. ובמקרה גם מצאתי את המאמר ב PUBMED שציין מקרה בו קפרה במינון גבוהה לא נתנה שליטה מלאה אך מתן של 500 מילגרם של דפקוטה מקבילו של דפלפט ביחד עם קפרה נתנה שליטה מלאה ואיפשרה להורדת המינון של הקפרה בחצי.

רציתי לדעת איך מומחים משיגים מידע וכותבים עליו מאמר באתר הזה מבחינת מקרים מיוחדים?

נ.ב=אני יודע שדפלפט בטוח לא מתאים לי כי טופמקס ב 25 מ"ג עושה מעל ומעבר בהשוואה ל דפלפט וביחד עם קפרה זה קומבו טוב חוץ מהעובדה שיש לי את הבעייה של השתן המוגבר שהכי מפריעה לי כמו בעבר, החלטתי לתת לטופמקס ניסיון מספר שתיים ולסבול חודש מקסימום חודשיים בתקווה שזה יעבור כי לא נשארו תרופות בחוץ חוץ מזונאגרן.

מכיוון שאני מקרה מיוחד איך אני מגיע למצב שמאבחנים אותי כותבים מאמר עם ממצאים על המקרה שלי ואולי מספקים מידע שימושי לעתיד בשביל אנשים מתוסכלים או רופאים שלא יודעים מה לעשות עם המטופלים שלהם. ואני לא מקרה מיוחד רק בגלל הדפלפט שאני לא מגיב אליו למרות שיש לי JME אלא שיש לי עוד הרבה דברים מוזרים שאפיליפטולוגים לא יכולים לענות עליהם (לא אציין שמות) חוץ מלהגיד לא שמעתי על דברים כאלה לפני כאילו אני ממציא. מה שציינתי בעבר עם קפרה לדוגמה קרה לי גם עם טופמקס אבל בצורה אחרת וגרם לטריגר אחר לפעול בצורה עוצמתית ולמעשה השילוב של שני התרופות עוצר את התופעות הלא רצויות האלה, פחות אצל קפרה אבל עדיין אין את הבעייה של הטופמקס.

בכל אופן אני ממש הייתי רוצה להיחקר לעומק, כבר קבעתי תור בהדסה עין כרם, האם שם זה יוכל להיתאפשר?

מצטער על הפוסט הארוך אבל אין לי תשובות כבר עשר שנים ואלה שאני מקבל לא מספקות, לשמוע ממומחה שיש לך JME כמו לכל אחד אחר בזמן שאתה קורא על כל אותם האנשים עם JME שאצלם הכל BY THE BOOK כמו שאומרים ודווקא אתה יוצא מן הכלל בצורה שונה למידי דיי מתסכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PUBMED

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו