טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בחודש 8 ואני חולת אפילפסיה מגיל 16 אני מאוזנת על ידי למיקטל במינון נמוך, כול הבדיקות של העובר יצאו עד כה בסדר כולל הבדיקות שלי אני מתחילה לחשוש לקראת הלידה יש לי מספר שאלות: 1. האם אני נמצאת בהריון בסיכון גבוה? 2. האם אני יכלה לעבור לידה רגילה? או אני יצטרך ניתוח קיסרי? 3. האם לידה יכלה לגרום להתקף? 4. האם אני צריכה ללכת לייעוץ נירולוגי בבית החולים בו אני רוצה ללדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב, אתי. 1. אנחנו מעדיפים שתיהי במעקב במרפאת בסיכון גבוה, זה טוב שאת מאוזנת היטב תחת מינון למיקטל נמוך, אך את צריכה מעקב יותר צמוד. 2. אין מניעה מלידה רגילה, לידה לא גורמת להתקף. 3. את צריכה להיות במעקב נוירולוגי מסודר בזמן הריון, מפני שבזמן הריון רמת למיקטל בדם יכולה להשתנות ויכול להיות מצב שתצטרכי שינוי במינון למיקטל. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד