טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לא ידוע שהתקפים מיוקלוניים בלבד,גם אם הם על בסיס יום-יומי, גורמים לפגיעה קוגניטיבית לטווח ארוך. מיוקלוניות הן אכן סוג של התקף כללי, אך ההגדרה של התקף כללי הינה - התקפים המערבים אזורים בשתי ההמיספרות ולאו דווקא את כל המוח כולו. במקרה של מיוקלונות נראה שבעיקר האזורים המוטוריים מעורבים. בכל מקרה, מכיוון שמדובר בשאלות ספציפיות מאוד הנוגעות למקרה שלך - עדיף לפנות לנוירולוג המטפל בך אישית עם שאלות מסוג זה. ככל הידוע לי מתקיימים כרגע מחקרים שונים בנוגע לאפילפסיה עמידה לטיפול, כאשר לכל מחקר קריטריונים שונים להכללה. לפירוט - אני מציעה לפנות לאפילפטולוג שמטפל בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר