טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שנה שלמה לא היה לי התקף ולאחרונה היו לי שני התקפים במרחק של עשרה ימים הייתי רוצה לדעת אם אני צריך לשנות טיפול או שבגלל שאני יצאתי מאיזון אני צריך להמתין והאם זה קרה לי מעומס היציאה מאיזון כיום אני לוקח דפלפט 500 מילגרם פעמיים ועוד אחד של 200 סך הכול 1200 ואת ה200 לקחתי רק לאחרונה אחרי ההתקף הראשון כי הייתי לוקח 1000 ביום אשמח אם תעני בהקדם והאם אני זכאי לנכה בביטוח לאומי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב שלומי. 1. יש מספר סיבות להתקף אפילפטי: - ייתכן שכחתה לטול תרופות באופן קבוע - אולי היתה חולה עם מחלה ווירלית או מחלת חום, שילשולים - רצוי לבדוק רמת דפלפט בדם - בשלב זה תמשיך לקחת דפלפט 1200 מ"ג ליום, תבדוק רמת תרופה בדם ותפקודי כבד. 2. לגבי ביטוח לאומי, ברקגע שהיו לך מספר התקפים בשנה אתה זכאי לנכות בביטוח לאומי. יום טוב. מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד