טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התנתקויות} אני נטל למוגן 350 מ"ג פעמיים ביום,לוותרים 1000 מ"ג פעמיים ביום. כיוון שהתנותקויות לא הפסיקו הרופא המליץ להוריד בהדרגה את הלוותרים ולקחת חצי כדור פריזיום בבוקר וחצי בערב ולהמשיך עם למוגין אני נוטל גם ציפרלקס,לוטן וכדור לכולסטרול האם את חושבת שזה בסדר לקחת את הפריזיום כי קראתי שהוא לחרדה כפי שאמרתי אני נטל ציפקלקס ואני מפחד שהכדור יעשה לי בעיות אני בביקורת גם אצל ניפרולוג וקראתי שהפריזיום לא טוב לכליות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך. האם מדובר באפילפסיה עם ביטוי קליני של ניתוק בשם של absence או מדובר בהתקפים מסוג התקף פוקלי. זה חשוב כדי לקבל החלטה טיפולית. 1. פריזיום זה תרופה טובה, לדעתי אשפר להוסיף גם אותה. 2. בתקופה אחרונה יש מספר תרופות מדור חדש שכדי לנסות אותם גם בלי שום התגשות עם טיפול נוכחי שאתה נוטל. תתעייץ עם נוירולוג מטפל שלך.
בהצלחה. ד"ר בוקסר מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד