אפילפסיה והתנתקויות ונטילת פריזיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה והתנתקויות ונטילת פריזיום
    זאב
    15/07/2017

התנתקויות} אני נטל למוגן 350 מ"ג פעמיים ביום,לוותרים 1000 מ"ג פעמיים ביום. כיוון שהתנותקויות לא הפסיקו הרופא המליץ להוריד בהדרגה את הלוותרים ולקחת חצי כדור פריזיום בבוקר וחצי בערב ולהמשיך עם למוגין
    אני נוטל גם ציפרלקס,לוטן וכדור לכולסטרול
    האם את חושבת שזה בסדר לקחת את הפריזיום כי קראתי שהוא לחרדה כפי שאמרתי אני נטל ציפקלקס ואני מפחד שהכדור יעשה לי בעיות
    אני בביקורת גם אצל ניפרולוג וקראתי שהפריזיום לא טוב לכליות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנקויות

ד``ר מרינה בוקסר
    25/07/2017

שלום לך.
    האם מדובר באפילפסיה עם ביטוי קליני של ניתוק בשם של absence או מדובר בהתקפים מסוג התקף פוקלי. זה חשוב כדי לקבל החלטה טיפולית.
    1. פריזיום זה תרופה טובה, לדעתי אשפר להוסיף גם אותה.
    2. בתקופה אחרונה יש מספר תרופות מדור חדש שכדי לנסות אותם גם בלי שום התגשות עם טיפול נוכחי שאתה נוטל. תתעייץ עם נוירולוג מטפל שלך.

בהצלחה. ד"ר בוקסר מרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטיט מל

זאב
    25/07/2017

הבנתי מהניורולוג שזה פטיט מל ,זה רק התנתקויות. ניסיתי את התרופה אבל לא הרגשתי טוב כי גרם לחולשה והיה לי גם סחרחורות וגם הרגשה לא טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו