מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קטרקט לאחר ניתוח לייזרlili16/09/2015
שלום לרופא
בעין ימין לפני 4 חודשים עברתי ניתוח לייזר לתיקון קרע ברשתית עקב הפרדות זגוגית כשהדימום שנגרם גרם לקרע ברשתית אני עדיין רואה את הזבובים והנקודות השחורות לצערי באותה עין ימין יש לי קטרקט כבר שנתיים שאלותי:
1. כמה זמן עלי להמתין לניתוח קטרקט
2. האם לאחר ניתוח קטרקט אני אראה יותר את הזבובים והנקודות השחורות
3. האם יש טיפול ניתוחי של שאיבת הזגוגית שנפרדה וגורמת לי לאי נוחות
4. האם אפשר לשלב את הטיפול של שאיבת הזגוגית שנפרדה יחד עם ניתוח
הקטרקט ועד כמה הניתוח לשאיבת הזגוגית מסוכן
סליחה על האריכות ותודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קטרקט לאחר ניתוח לייזר - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין20/09/2015שלום רב,
1. אין מניעה לעבור נתוח קטרקט. אין צורך להמתין.
2. בנתוח קטרקט מחליפים את העדשה. אין שינוי בהרכב הזגוגית. על כן הזבובים/נקודות שחורות ישארו ללא שינוי. זאת בהנחה שהדימום נספג, ובלי לקחת בחשבון הסתגלות של המח, אשר ״לומד״ להתעלם מנקודות אלו עם הזמן.
3. קיים נתוח של שאיבת הזגוגית, אולם הוא אינו מבוצע להתוויה זו. הסיבה לכך היא שהסיכון גדול ביחס לאי הנוחות הנגרמת מהנקודות השחורות.
4. באופן עקרוני, ניתן לשלב בין נתוח שאיבת זגוגית לנתוח קטרקט.
בברכה,
ד״ר דיאנה שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
החלמה מניתוח קטרקט והתייבשות בעין
ניתוח קטרקט לחולה אלצהיימר
הבדל בין Z-LASIK לבין Lasik Eye-Q
בלפריטיס כרונית וכלזיונים חוזרים
טיפות עיניים הכי מומלצות ליובש קשה בעיניים?
סינוור בנהיגה לכיוון השמש
ירידה בראיה בחודשים האחרונים
חזרת ראייה בעין המנותחת
כאבי ראש אחרי ניתוח קטרקט
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)