הסרת איפור קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת איפור קבוע
    הסרה
    06/07/2011

היי,
    אמא שלי עשתה איפור קבוע לגבות והיא ממש לא מרוצה..
    כל הסיפור קרה היום כך שזה טרי. הקוסמטיקאית טענה שהאיפור דוהה אחרי 4 ימים מכיוון שהשכבה העליונה של העור מתקלפת..
    השאלה אם ניתן כבר עכשיו להוריד את האיפור או לגרום לו לדהות לפחות..
    אני יודעת שקיימת דרך בלייזר ובהחדרת גוונים בהירים לעור אבל הבנתי שזה בעייתי מכיוון שייתכן שפימנט אחד ירד ואחר לא..

אשמח לכל תשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת איפור קבוע

הוספת תגובה

• חשוב לומר

הסרה
    06/07/2011

שהקוסמטיקאית השתמשה במין עט ידני ולא חשמלי. היא טענה שהאיפור שזה נשאר בין שנה לשנה וחצי והוא לא קבוע..
    זה נכון יש גם חומצות להבהרה? ואם כן איזה ואיפה משיגים?
    זה לא גורם למצב נורא יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לומר - תגובה

שוש מאור
    06/07/2011

אני חושבת שלא כדאי כבר לחשוב על הסרה. הקוסמטיקאית צודקת ולאחר כשבוע הצבע מעט דוהה וגם מתקלף. חכו עוד כשבועיים לפני שעושים מעשים נמהרים ואח"כ תחפשו דרכים להסיר, אם עדיין לא ימצא חן בעיניכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לומר - תגובה

אינה בן נון
    08/07/2011

ישנן חומצות להבהרה ורצוי מאוד להשתמש בהן מהר ככל האפשר בסמוך לאיפור הטרי לפני שחלקו מתקבע בעור. יש להיזהר עם חומצות אלו מפני שלעיתים הן משאירות אפילו צלקות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו