מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לקורס איפור כלותאבי08/07/2011
שלום לכולם, אני משוחררת טרייה מצה"ל, ואני אוהבת את תחום הקוסמטיקה והאיפור ורציתי לדעת איפה אפשר ללמוד קורס איפור כלות , ראיתי בהרבה בתי ספר ללימודי איפור מקצועי קורס איפור כלות השאלה שלי היא איפה המקום הוא הכי טוב מבחינת התעודה שלאחר מכן אוכל לעבוד בקלות בחברות קוסמטיקה.
תודה מראש לכל המגיבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה להמליץ על לך על קורס
ravit02/08/2011מה שאת צריכה זה קורס איפור בסיסי שעוסק בעיקר באיפור כלות וערב. את לא חייבת בהכרח לבחור בקורס ארוך של חצי שנה או יותר.
אני סיימתי קורס כזה ודווקא מאוד מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקורס איפור כלות - תגובה
יפית קוריש03/08/2011אני חייבת לומר משהו-
אין דבר כזה קיצורי דרך בלימודי איפור. הרי איפור כלה זה מכלול של המון דברים, אין סוג מסויים אחד של איפור כלה ולכן צריכים ללמוד הרבה טכניקות שונות של בסיס וצלליות וכו'.. ולכן צריך קורס מלא ולא מס' מפגשים כי בעיניי זה פשוט חוסר מקצועיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייבת לחלוק עלייך מעט
ravit04/08/2011אני מאמינה שזה עניין של מטרה וכיוון, זה מאוד אינבדואלי. אני עשיתי באופן אישי קורס איפור בסיסי של 3 חודשים כי לא רציתי מלכתחילה לעסוק באיפור באופן קבוע. אבל אני יכולה עדיין לאפר לערב וכלות ואני מאמינה שברמה גבוהה יחסית, הפידבקים טובים.
זה מאוד תלוי מה מציעים לך, מה הצורך שלך וכו'...
אבל זה עניין אישי לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם יפית ב100 אחוז!!
אפרת08/08/2011כל כלה והסגנון שלה.. יש כלה שתרצה חתולי, יש כלה שתרצה סגנון של שנות ה60 על איילינר מושקע, יש כלה שתרצה מעושן... אי אפשר ללמוד הכל בכמה מפגשים בודדים, זה ממש לא מקצועי!!!
רק ירין שחף, מספר אחת!!! מניסיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק יכולה להעיד מנסיוני
ravit09/08/2011אני יכולה להעיד רק מעצמי ומנסיוני, אני עשיתי קורס איפור אצל מיקי בוגנים ומאושרת על הבחירה. הייתי יכולה לבחור במסלול ארוך יותר שם או במקום אחר, אבל הגעתי למסקנה שחצי שנה זה ארוך לי מדי גם מבחינת זמן, גם מבחינה כספית והכי חשוב פשוט לא עונה לי על הצורך.
מהבירורים שעשיתי לא מצאתי קורס איפור דומה לזה שעברתי ומבחינתי זה היה מושלם.
אני מציעה להסתכל על זה ממבט אובייקטיבי ואז באמת לראות את היתרונות שמתאימות לכל אחת ואחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אבי, מה האימייל שלך?
אפרת08/08/2011אני אמליץ לך באופן אישי... בתור אחת שבדקה את כל השוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות של בתי ספר לאיפור כלות מקצועים
מעיין30/04/2012זאת ששאלה על מקומות מומלצים בשביל ללמוד איפור בבתי ספר איכותיים ומקצועיים היינה אני יביא לך כמה וכמה שמות של בתי ספר מפורסמים מקצועיים ונחשבים :
מקיאג'=בית הספר של מקיאג'...(תל אביב)
ירין שחף= בית הספר של ירין שחף...(תל אביב)
מיקי בוגנים = בית ספר של מיקי בוגנים (רק ברמת גן)......
ישנם עוד המון בתי ספר אשר ברמה שלהם הם פחות טובים מבתי הספר הרשומים כאן !!!מקווה שעזרתי אוהבבתתתתת....!!!???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקורס איפור כלות - תגובה
אינה בן נון10/05/2012שלום אבי,
נכון שחשוב מאוד ללמוד את כל הבסיס לאיפור אך מה שהכי חשוב זה הזמן שיקח לך ולידיים שלך או יותר נכון לכישרון שלך לקחת את זה הלאה כמה שיותר מהר. מנסיוני ראיתי מאפרים שלמדו הרבה אבל עדיין לא בעניינים ולעומת זאת מאפרים שעברו בדרכים אחרות כגון- אסיסטנטים ועם הזמן , הנסיון והכישרון שלהם הגיעו רחוק.
בהצלחה
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקורס איפור כלות - תגובה
רוית אסף14/05/2012היי אבי,
קראתי את שאלתך ובעיקר את התשובות שקיבלת. היות ואני מנהלת רשת בתי ספר לאיפור כבר 13 שנים ומדריכה בקורסים לאיפור,אני מאוד ממליצה שתלכי לשניים שלושה בתי ספר, תתאמי פגישות מסודרות, תתרשמי וכך תחליטי. כמובן שיש משמעות לאורך הקורס, אך בעיקר לתכנים המקצועיים בו. לצערי נתקלתי לא פעם במסלולים ארוכים שמכילים פחות תכנים רלוונטיים. קורס מקצועי נע סביב ה- 25 מפגשים שאמורים להכיל את כל מה שצריך על מנת להיות מאפרת מקצועית. ישנה חשיבות רבה לקורס בו תפגשי מגוון של מורים, כך תחשפי ליותר שיטות וטכניקות ובעיקר תגלי יותר עניין וגיוון, מה שמאוד חשוב בעולם האיפור. תבררי עד כמה ביה"ס מפנה את לעבודה בתעשייה, ולא פחות חשוב- בתי ספר שעובדים בפיקוח משרד התמת גם יאפשרו לך ללמוד על חשבון הפיקדון, גם תקבלי תעודה ממשלתית. משרד התמת אף מפקח על תוכניות הלימוד וסגל ההוראה.
במידה ותירצי, אשמח לייעץ לך ולענות על שאלות נוספות...
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)