טיפים לאיפור של עור מתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפים לאיפור של עור מתבגר
    מיכל
    03/05/2007

אני מחפשת עצות והדרכה לאיפור פנים של עור בוגר. אני בת 44 ובזמן האחרון הבחנתי שאזור העיניים מועד לפורענות. אפילו המייק אפ מגדיש קמטים אנכיים באזור פנים העין הקרוב לאף. מה לגבי צלליות ? איך ואיזה גוונים (זוהרים או מט) מתאימים ? מה יכול לטשטש קמטים ? אולי אפשר גם להפנות אותי לכתבות טובות שהתפרסמו בעבר?

תודה רבה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפים לאיפור של עור מתבגר

הוספת תגובה

• איזה קמטים יש לך בגיל 44?

בת 46
    28/04/2011

עור בוגר יש בגיל 60, לא 44.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפים לאיפור של עור מתבגר - תגובה

אינה בן נון
    01/05/2011

שלום מיכל
    אם יש לך קמטוטים סביב העיניים התחילי להשתמש בקרם לילה עשיר וביום השתמשי בסרום שיעזור להחליק אותם מעט לפני האיפור. לגבי קונסילר ומייק אפ -השתמשי במעט חומר ובמרקם נוזלי , לגבי פודרה- הייתי מפדרת מעט מאוד באזור בו יש קמטים כדי לא להבליטם ולא על ידי פאף(ספוגית) אלא על ידי מברשת רכה מאוד.
    אם אזור העיניים (גם עפעף עליון) נוטה לקמטוטים עדיף להשתמש בצלליות מאט.
    כיום ישנם מוצרים רבים בשוק לטשטוש קמטוטים עלייך לערוך חיפוש ולנסות מה הכי טוב בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו