פנים לבנות בתמונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים לבנות בתמונות
    אני
    13/07/2011

שלום :]

בזמן האחרון התופעה החמירה, כנראה כי אני מעמיסה במייקאפ.. (יש לי קצת פצעונים ואני משתמשת ברואקוטן..) וכנראה גם בגלל המקדם הגנה שיש במייקאפ, הפנים שלי פשוט יוצאות לבנות נורא! ניסיתי למרוח גם על איזור הצוואר אבל זה לא עוזר.. אני שמה גם הרבה סומק ועדיין רואים - את הסומק לצערי לא רואים- רק פנים לבנות עם גבות :S
    יש משהו שאפשר לעשות כדי להפחית את התופעה? כי פשוט מרוב לובן לא רואים פנים..

וגם בשפתיים שלי הגיעו לשיאים חדשים של יובש, באלי לפעמים להישאר פשוט בבית ולא לצאת.
    חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר בגזרת הטיפוח..? אני משתמשת בשפתון של ד"ר עור, ולפעמים מעליו לובלו בטעמים.. המייקאפ שלי הוא סבבה - נראלי. (יש לי את פוטופרפקשן של גיבנשי לערב- הוא מרגיש כבד יותר, ומייקאפ קליל של קליניק לבוקר - שניים: אחד מט ואחד רגיל ) לפני המייקאפ אני מורחת קרם לחות של ז'אן פיובר ובערב קרם לילה ומלא וזלין על השפתיים.

סליחה על הנוירוטיות אבל זה פשוט מעצבן. מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים לבנות בתמונות

הוספת תגובה

• פנים לבנות בתמונות - תגובה

יפית קוריש
    13/07/2011

לגבי הצילום, בהרבה מצלמות "רגילות" הפלאש ישירות על הפנים וצבע הפלאש הוא לבן ולכן זה גורם לתופעה שאת מדברת עליה..
    לגבי המייק אפ זה נשמע שאת משתמשת במוצרים מעולים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו