מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתאפרים..רונית29/07/2011
שלום.. אשמח לקבל הדרכות בנושא איפור..
כי הידע שלי באיפור הוא מאוד דל..
וזה מתבטא מתי שאני מנסה להתאפר..
יוצא לי איפור מאוד חובבני ופשוט..
אשמח לטיפים ועצות
למשל איך שמים אליינר בצורה מדויקת ויפה
בקשר לצלליות בעיניים איך עושים את זה? צריך צללית בסיס?
איך אני מתאימה את הצללית למבנה של העין? איך אני מתאימה צבעים?
אין לי בזה מושג..
לאיזה חומרים אני זקוקה כדי להתאפר יפה.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתאפרים.. - תגובה
יפית קוריש31/07/2011את צריכה לחפש סרטונים שמסבירים איך להתאפר.. , קשה להסביר איך להתאפר מבלי להראות...
אם את ממש רוצה ללמוד אז הכי טוב והכי מומלץ זה לעשות קורס אישי שאת לומדת עם מאפרת בדיוק איך לעשות והיא מתקנת את הטעויות שאת עושה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי קורס כזה... ממישהי מדהימה
טלי31/10/2011אפשר לחפש אותה בפייסבוק - קורס איפור אישי או משהו כזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה שאלה..
בלה לוי19/11/2012קיבלתי לא מזמן את הצעת הנישואין שלי. מחפשת עכשיו שמלות כלה. חייב שהאיפור יהיה מותאם לשמלה-בהנחה והיא לא לבנה? בנוסף, האם איפור טוב הוא איפור בעל מיתוג כלומר מחברה ממש מוכרת או שיכול להיות איפור טוב שהוא גם לא ממותג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה שאלה.. - תגובה
יפית קוריש20/11/2012היי בלה,
קודם כל מזל טוב (:
דבר נוסף,
האיפור חייב קודם כל להיות מתאים ומחמיא לך, ולשיער שהחלטת לעשות ולא רק לשמלה. צריך להתחשב בהכל.
לגבי סוג החומרים, אני תמיד אומרת שלא כל מוצר ״יקר״ הוא טוב ולהפך... זה תלוי במוצר עצמו.
יש מוצרים מעולים של חברות איפור רגילות וכמובן צריך לנסות כדי לדעת, מאפרים משתמשים במגוון רחב של חברות איפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)